عوامل موثر بر ضایعات پس از برداشت در محصولات کشاورزی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عوامل موثر بر ضایعات پس از برداشت در محصولات کشاورزی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عوامل موثر بر ضایعات پس از برداشت در محصولات کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عوامل موثر بر ضایعات پس از برداشت در محصولات کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عوامل موثر بر ضایعات پس از برداشت در محصولات کشاورزی :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده مقاله:

میوه ها از جمله مهمترین محصولات باغی هستند که نقش مهمی در تامین نیاز غذایی و سلامت انسان بازی می کنند.این گروه از محصولات کشاورزی بدلیل داشتن رطوبت زیاد فساد پذیر هستند و در دوره پس از برداشت بخش عمدهای از آنها (بین ۵ تا ۵۰ درصد) از بین می روند. میزان این ضایعات حتی در برخی موارد تا ۸۰ درصد نیز می رسد. درکشورهایی که سیستم کشاورزی پیشرفته ای دارند، پیشرفت های قابل توجهی در زمینه تکنولوژی پس از برداشتصورت گرفته است. چنین عملیاتی نه تنها ضایعات این گروه از محصولات را به حداقل می رساند بلکه کیفیت آنها رانیز در طی حمل و نقل، جابجایی، انبارداری و توزیع حفظ خواهد کرد.در این مطالعه، عوامل موثر بر ضایعات پس از برداشت در محصولات باغی شهرستان کرج مورد بررسی قرار گفت .جامعه مورد مطالعه کل باغداران استان البرز است که به صورت نمونه ای باغداران منتخب شهرستان کرج مورد بررسیقرار گرفته است. روش نمونه گیری در این مطالعه از نوع تصادفی با طبقه بندی بوده و نمونه انتخاب شده در اینمطالعه شامل ۳۷۳ نفر از باغداران شهرستان کرج می باشد.نتایج این مطالعه نشان می دهد، تجربه ی (سابقه ی) باغداران، سطح سواد باغداران، حجم محصول تولیدی و آموزشهای مرتبط تاثیر منفی بر ضایعات پس از برداشت محصولات باغی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.