مقاله کاربرد روش های پرامتی در تصمیم گیری های پلیس


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد روش های پرامتی در تصمیم گیری های پلیس دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد روش های پرامتی در تصمیم گیری های پلیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد روش های پرامتی در تصمیم گیری های پلیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد روش های پرامتی در تصمیم گیری های پلیس :

مقاله کاربرد روش های پرامتی در تصمیم گیری های پلیس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در خرداد و تیر ۱۳۸۸ در توسعه انسانی پلیس از صفحه ۲۱ تا ۴۳ منتشر شده است.
نام: کاربرد روش های پرامتی در تصمیم گیری های پلیس
این مقاله دارای ۲۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله MCDA
مقاله روش های غیر رتبه ای
مقاله پرامتی- گایا
مقاله دسیژن لب

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پلیس به عنوان یک سازمان حاکمیتی بزرگ مانند هر سازمان دیگری، پیوسته با تصمیم گیری های متعدد و با سطوح مختلف روبرو است. از آن جایی که این تصمیمات غالبا از اهمیت و حساسیت بالایی برخوردارند و هم چنین به نتایج ملموس مثبت و یا تبعات جبران ناپذیری را می توانند منجر شوند، استفاده از روش های پیشرفته تصمیم گیری که با توجه به مطالعات گسترده در چنین موقعیت هایی نتایج مناسبی داشته اند ضروری می نماید.
روش های پرامتی در مواردی که معیارهای تصمیم گیری در تضاد با یکدیگر قرار داشته و تصمیم گیران اطلاعات پایه در جداول تصمیم گیری را ناکافی می دانند، عملکرد مناسبی دارند. تصمیم گیری های پلیس با خصوصیاتی نظیر پیچیدگی، تضاد معیارها، تعدد معیارها و ; زمینه مناسبی را برای استفاده از روش های پرامتی فراهم می کنند.
این مقاله مروری بر متدولوژی پرامتی در زمینه پشتیبانی تصمیم با معیارهای چندگانه(MCDA) است. در ابتدا توضیحاتی در مورد مسایل چند معیاره ارایه شده و سپس این نکته را تشریح خواهیم نمود که مسایل چند معیاره، بدون در اختیار داشتن اطلاعات تکمیلی مرتبط با اولویت ها و ارجحیت های تصمیم گیران، نمی توانند مورد بررسی قرار گیرند. اطلاعات در خواستی در پرامتی و گایا برای تحلیل گران و تصمیم گیران بسیار واضح و خوش تعریف هستند. این اطلاعات شامل یک تابع ترجیحی مرتبط با هر معیار و هم چنین وزنهایی هستند که نشان دهنده ی اهمیت نسبی معیار مربوطه می باشد. روش پرامتی-۱ و رتبه بندی کامل در پرامتی-۲ به علاوه ماژول تعاملی تصویری گایا به تشریح و تفسیر این مسایل می پردازند.
در این مقاله از ارایه ی تفصیلی دیگر روش های پرامتی، به خصوص گایا به علت گستردگی صرف نظر شده است
.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.