مقاله بررسی و تعیین تیپ های درختی در نیم رخ عرضی جنگل های شمال ایران (مطالعه موردی منطقه گلبند)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و تعیین تیپ های درختی در نیم رخ عرضی جنگل های شمال ایران (مطالعه موردی منطقه گلبند) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و تعیین تیپ های درختی در نیم رخ عرضی جنگل های شمال ایران (مطالعه موردی منطقه گلبند)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و تعیین تیپ های درختی در نیم رخ عرضی جنگل های شمال ایران (مطالعه موردی منطقه گلبند)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و تعیین تیپ های درختی در نیم رخ عرضی جنگل های شمال ایران (مطالعه موردی منطقه گلبند) :

مقاله بررسی و تعیین تیپ های درختی در نیم رخ عرضی جنگل های شمال ایران (مطالعه موردی منطقه گلبند) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در علوم و فنون منابع طبیعی از صفحه ۱ تا ۱۱ منتشر شده است.
نام: بررسی و تعیین تیپ های درختی در نیم رخ عرضی جنگل های شمال ایران (مطالعه موردی منطقه گلبند)
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تیپ های درختی
مقاله نیم رخ عرضی
مقاله جنگل های خزری
مقاله طرح جنگلداری گلبند

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
شناخت توده های طبیعی و تیپ های درختی قبل از هر گونه اقدام مدیریتی در توده های جنگلی ضروری و لازم است. بر این اساس مطالعه حاضر با هدف تعیین تیپ های درختی در نیم رخ عرضی طرح جنگلداری گلبند صورت گرفت. جهت اخذ اطلاعات از توده های جنگلی از روش نواری استفاده شد. بدین منظور ابتدا به روش تصادفی یک نقطه بر روی نقشه توپوگرافی تعیین و سپس نواری با جهت شمالی – جنوبی به عرض ۲۰ متر در دو طرف نقطه تصادفی انتخاب و مشخصه های توده شامل گونه، قطر و ارتفاع به طور صددرصد اندازه گیری شد. سپس جهت تیپ بندی توده های جنگلی با توجه با ارتباط مستقیمی که بین سطح مقطع و سطح تاج وجود دارد از رویه زمینی جهت تعیین تیپ های درختی استفاده شد. نتایج نشان داد که در طول ۱۶ کیلومتری نوار، ۱۰ تیپ درختی موجود است که بیشترین تیپ مربوط به گونه راش، و تیپ های افرا، ممرز، خرمندی و راش شیردار دارای کمترین تیپ می باشد. همچنین تا ارتفاع ۷۰۰ متری از سطح دریای آزاد، گونه اصلی و غالب گونه ممرز، و از ارتفاع ۷۰۰ متر به بعد تا ارتفاع ۲۱۶۰ متر گونه راش به عنوان گونه غالب است، هر چند که تیپ خالص راش تنها در ارتفاع ۲۰۰۰ تا ۲۱۰۰ متری مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.