مقاله بررسی کارایی روش هیدروگراف واحد لحظه ای ژئومورفولوژی در برآورد دبی اوج سیلاب


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کارایی روش هیدروگراف واحد لحظه ای ژئومورفولوژی در برآورد دبی اوج سیلاب دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کارایی روش هیدروگراف واحد لحظه ای ژئومورفولوژی در برآورد دبی اوج سیلاب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کارایی روش هیدروگراف واحد لحظه ای ژئومورفولوژی در برآورد دبی اوج سیلاب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کارایی روش هیدروگراف واحد لحظه ای ژئومورفولوژی در برآورد دبی اوج سیلاب :

مقاله بررسی کارایی روش هیدروگراف واحد لحظه ای ژئومورفولوژی در برآورد دبی اوج سیلاب که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در علوم و فنون منابع طبیعی از صفحه ۸۹ تا ۱۰۰ منتشر شده است.
نام: بررسی کارایی روش هیدروگراف واحد لحظه ای ژئومورفولوژی در برآورد دبی اوج سیلاب
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هیدروگراف های واحد لحظه ای ژئومورفولوژی و روسو و ژئومورفوکلیماتیک
مقاله هیدروگراف های اشنایدر
مقاله مثلثی و SCS

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
یکی از اهداف مهم مطالعات هیدرولوژی در حوزه های آبخیز، پیش بینی کمی فرایند بارش – رواناب و تعیین دبی عبوری در خروجی حوزه آبخیز می باشد. وجود ارتباط بین ژئومورفولوژی و هیدرولوژی این امکان را فراهم می آورد تا در حوزه هایی که از نظر ژئومورفولوژی تشابه وحود دارد، با ایجاد روابط بین این دو، برآورد هیدرولوژی در حوزه های فاقد آمار را به دست آورد. بر این اساس، از دیرباز تهیه هیدروگراف واحد لحظه ای (IUH)، بویژه هیدروگراف واحد لحظه ای ژئومورفولوژی (GIUH)، مورد توجه محققین و پژوهشگران در نقاط مختلف دنیا قرار گرفته است. تحقیق حاضر به منظور بررسی میزان کارایی هیدروگراف واحد ژئومورفولوژی در تعیین شکل و ابعاد هیدروگراف خروجی یک رگبار با شدت و مدت معین انجام شده است. سپس مدل مورد تحقیق با مدل های اشنایدر، SCS، هیدروگراف مثلثی و روش های Rossoو ژئومورفوکلیماتیک در حوزه مقایسه شده و کارآمدترین مدل در برآورد هیدروگراف خروجی برای مناطق مشابه معرفی گردیده است. برای حوزه مورد مطالعه، آمار بارش و رواناب وقایع سیلاب گردآوری گردید و هیدروگراف خروجی به وسیله روش های مذکور شبیه سازی شد. مقایسه هیدروگراف های شبیه سازی شده توسط مدل های مورد تحقیق و هیدروگراف های مشاهداتی وقایع انتخابی، نشان داد که برای حوزه کسیلیان، مدل ژئومورفولوژی دارای کمترین مقادیر میانگین خطای نسبی(MRE) و میانگین توان دوم خطا (MSE) بوده و همچنین روش ژئومورفولوژی نسبت به روش های اشنایدر،SCS ، مثلثی،Rosso و ژئومورفوکلیماتیک به ترتیب ۹۱۰۶، ۹۹۱۱، ۸۸۶۴۲، ۴۸۱۹ و ۴۹۴ درصد برتری دارد. مطابق نتایج تحقیق روش ژئومورفولوژیک نسبت به مدل های دیگر از کارآیی بالاتری برخوردار می باشد، لذا از روش مذکور می توان برای شبیه سازی هیدروگراف سیلاب هایی که در ایستگاه هیدرومتری ثبت نشده اند استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.