مقایسه برخی شاخص های کیفی میوه توده های انار بومی باغملک (استان خوزستان)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه برخی شاخص های کیفی میوه توده های انار بومی باغملک (استان خوزستان) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه برخی شاخص های کیفی میوه توده های انار بومی باغملک (استان خوزستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه برخی شاخص های کیفی میوه توده های انار بومی باغملک (استان خوزستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه برخی شاخص های کیفی میوه توده های انار بومی باغملک (استان خوزستان) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

انار (Punica granatum L.) یکی از قدیمی ترین میوه های خوراکی و دارویی در ایران بوده و از نظر تجاری ارزش اقتصادی بالایی دارد. در حال حاضر ایران بیشترین میزان سطح زیر کشت و تولید انار در جهان را دارد. کشت انار به طور عمده در مناطق مرکزی و در شهرهای یزد، ساوه، شیراز، اصفهان صورت می گیرد ولی استان خوزستان (جنوب غربی ایران) نیز یکی از مناطق تولید انار کشور است. برداشت میوه انار در استان خوزستان از اواسط شهریور شروع می شود. با توجه به وجود ارقام مختلف انار در خوزستان و شروع زودهنگام برداشت انار از شهریورماه، مقایسه خصوصیات ارقام انار خوزستان از نظر خصوصیات کیفی، تعیین زمان مناسب برداشت و تعیین موارد کاربرد اهمیت دارد. در آزمایش حاضر باغ های انار شهرستان باغملک (۱۲۰ کیلومتری شمال شرقی اهواز) به عنوان مهم ترین منطقه تولید انار در استان خوزستان مورد بررسی قرار گرفته و میوه ۱۷ رقم انار با خصوصیات فیزیکی و کیفی متفاوت انتخاب گردیده و پس از انتقال میوه ها به گروه باغبانی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین گروه باغبانی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان (ملاثانی، ۳۵ کیلومتری اهواز)، خصوصیات کیفی میوه ها ارزیابی شد. نتایج نشان دادند ویتامین ث، اسیدیته قابل تیتراسیون، کل مواد جامد محلول، شاخص طعم، فنول کل، آنتوسانین ها و مواد ایجاد کننده رنگ قهوه ای و نسبت مواد ایجاد کننده رنگ قهوه ای به آنتوسیانین ها در میوه ژنوتیپ ها تفاوت معنی داری داشت. میانگین اسیدیته قابل تیتراسیون آب میوه بین ۰/۷۷ درصد تا ۰/۱۲ درصد، کل مواد جامد محلول بین ۱۷/۹۷ تا ۱۲/۷۷ درصد، شاخص طعم (نسبت کل مواد جامد محلول به اسیدیته) بین ۱۲۵/۸۳ تا ۲۱/۱۹، بود. همچنین میزان آنتوسیانین کل بین ۰/۱۵۴ تا ۰/۰۸ و میزان مواد ایجاد کننده رنگ قهوه ای بین ۰/۲۷ تا ۰/۰۲۶ واحد جذب در آب میوه، نسبت مواد ایجاد کننده رنگ قهوه ای به آنتوسیانین کل بین ۴/۱۶ تا ۰/۴۸ و میزان فنل کل بین ۰/۱۳ تا ۰/۱۸ میلی مولار گالیک بود. نتایج نشان دادند با توجه به تنوع در ترکیبات بیوشیمیایی ارقام انار منطقه باغملک در استان خوزسان، می توان از میان ارقام جمع آوری شده برای کاربردهای خاص مانند مصرف تازه خوری، تهیه آریل های تازه با حداقل فرآوری، نگهداری در انبار و یا تیهه فرآورده هایی مانند رب انار و دانه خشک شده انار، رقم مناسب انتخاب و معرفی نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.