مروری بر غذاهای فراسودمند، پروبیوتیک


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر غذاهای فراسودمند، پروبیوتیک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر غذاهای فراسودمند، پروبیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر غذاهای فراسودمند، پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر غذاهای فراسودمند، پروبیوتیک :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

غذا های فراسودمند به فرآورده هایی گفته می شود که علاوه بر فراهم کردن تغذیه پایه موجب ارتقای سطح سلامت می شوند مهمترین اثرات مفید پروبیوتیک ها مربوط به خاصیت ضد عفونت های دستگاه گوارش، کاهش کلسترول سرم ، بهبود متابولیسم لاکتوز ، بهبود سیستم ایمنی ، ویژگی های ضد سرطانی، ضد جهش زایی وضد اسهال ،بهبود التهاب روده وتوقف رشد باکتری هلیکوباکتر پیلوری است. مهمترین فاکتور کیفی برای ریز زنده های پروبیوتیک این است که آن ها باید تا لحظه مصرف در محصول نهایی زنده بمانند .اگرچه توافق کلی برای تعداد ریز زنده های پروبیوتیک در لحظه مصرف وجود ندارد ، اما معمولا ۱۰۶و ۱۰۸ – ۱۰۷Cfu/mlیا Cfu/gr به ترتیب به عنوان حد کمینه ورضایت بخش در نظر گرفته می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.