کاربرد اسانس ها و عصاره های گیاهی در جهت حفظ کیفیت فرآورده های دریایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد اسانس ها و عصاره های گیاهی در جهت حفظ کیفیت فرآورده های دریایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد اسانس ها و عصاره های گیاهی در جهت حفظ کیفیت فرآورده های دریایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد اسانس ها و عصاره های گیاهی در جهت حفظ کیفیت فرآورده های دریایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد اسانس ها و عصاره های گیاهی در جهت حفظ کیفیت فرآورده های دریایی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

فرآورده های ماهی یکی از پر مصرف ترین مواد غذایی در جوامع مختلف می باشند . با توجه به فساد پذیری این فرآورده ها بخصوص از لحاظ رشد میکروارگانیسم ها و اکسیداسیون چربی ها نیاز به روش های بازدارنده و استفاده از مواد نگهدارنده به منظور جلوگیری و یا کاهش سرعت فساد پذیری این فرآورده ها می باشد، توسعه ی این فرآیند جهت افزایش عمر مفید محصولات ماهی ضروری می باشد. یکی از موادی که می تواند باعث افزایش عمر ماندگاری جهت حفظ کیفیت این محصولات شود عصاره های گیاهی هستند که یکی از منابع خوب آنتی اکسیدانی و مواد ضد میکروبی می باشند. نیاز به آنتی اکسیدان های طبیعی در صنایع غذایی، آرایشی و دارویی باعث تحقیقات علمی گسترده ای در دهه های اخیر شده است. از منابع عمده آنتی اکسیدانی طبیعی، می توان به عصاره های گیاهی مانند عصاره رزماری، گیاهان موسیر و زردچوبه و چای سبز اشاره نمود. این آنتی اکسیدان ها دارای تاثیرات مثبتی نظیر محافظت در برابر بیماری های مزمن، سرطان، دیابت، بیماری های قلبی و جهش زایی هستند. همچنین استفاده موادی نظیر آلژینات ها به عنوان فیلم و پوشش های خوراکی در فرآورده های گوشتی، بدلیل توانایی آنها در ایجاد ترکیبی با خواص ممانعت کنندگی تبخیر رطوبتی، نفوذ اکسیژن، حفظ طعم، بو و رنگ سبب افزایش در کیفیت و عمر ماندگاری آنها می شود. استفاده از آنتی ا کسیدان های طبیعی با منشا گیاهی در صنایع شیلاتی و سایر بخش های صنایع غذایی، به عنوان یک عامل موثر در به تعویق انداختن تغییرات شیمیایی و اکسایشی و افزایش عمر ماندگاری محصولات شیلاتی، اثبات شده است. با توجه به توسعه توجه عمومی به مصرف محصولات ارگانیک و مباحث مربوط به ایمنی زیستی، یکی از چالش های پیشروی صنعت شناسایی پتانسیل آنتی بیوتیکی ، آنتی اکسیدانی و پربیوتیکی گیاهان بومی دارویی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.