تاثیر برهمکنش کربوکسی متیل سلولز و عصاره کنجد بر ویژگی های کیفی سیب زمینی سرخ شده


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر برهمکنش کربوکسی متیل سلولز و عصاره کنجد بر ویژگی های کیفی سیب زمینی سرخ شده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر برهمکنش کربوکسی متیل سلولز و عصاره کنجد بر ویژگی های کیفی سیب زمینی سرخ شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر برهمکنش کربوکسی متیل سلولز و عصاره کنجد بر ویژگی های کیفی سیب زمینی سرخ شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر برهمکنش کربوکسی متیل سلولز و عصاره کنجد بر ویژگی های کیفی سیب زمینی سرخ شده :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

امروزه تمایل به غذاهای سرخ شده افزایش یافته است. مشکل اصلی در رابطه با غذاهای سرخ شده مقادیر بالای روغن جذب شده در آن ها است. در این پژوهش اثرات پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز و عصاره کنجد بر ویژگی های کیفی سیب زمینی مورد بررسی قرار گرفت. پوشش کربوکسی متیل سلولز در سه غلظت ۰ ، ۱ و ۲ درصد وزنی/ حجمی تهیه شد. محتوی رطوبت و جذب روغن سیب زمینی سرخ شده در سه تکرار انجام شد و نمونه ها با استفاده از نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل شدند. کمترین جذب روغن مربوط به زمانی بود که از پوشش ۲ درصد کربوکسی متیل سلولز استفاده شد و به دلیل خصوصیات سدکنندگی پوشش بود. همچنین پوشش جذب روغن (۱۴/۴-۲۰/۴۳) و محتوی رطوبت (۳۴/۱۰-۴۰/۰۸) نمونه ها را در مقایسه با نمونه بدون پوشش افزایش داد. نتایج نشان داد پوشش کربوکسی متیل سلولز و عصاره کنجد منجر به بهبود خصوصیات سیب زمینی سرخ شده می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.