تاثیر اینولین بر pH و اسیدیته آبمیوه ترکیبی از آلبالو و انگور قرمز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر اینولین بر pH و اسیدیته آبمیوه ترکیبی از آلبالو و انگور قرمز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر اینولین بر pH و اسیدیته آبمیوه ترکیبی از آلبالو و انگور قرمز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر اینولین بر pH و اسیدیته آبمیوه ترکیبی از آلبالو و انگور قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر اینولین بر pH و اسیدیته آبمیوه ترکیبی از آلبالو و انگور قرمز :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
آبمیوه ھا نوشیدنی ھایی با ارزش تغذیه ای فراوان، سرشار از ویتامین و مواد معدنی ضروری برای سلامت انسان ھستند. بھ دلیل خواص تغذیھ های مطلوب برای بدن انسان و نیز ذایقھه پسندی آبمیوه ھای انگور قرمز و آلبالو، ھمچنین جھت رسیدن به فرمولاسیونی بھینه در راستای تولید آبمیوه ای جدید، عاری از شکر و اسید سیتریک، ترکیب این دو آبمیوه انجام گردید. به علاوه در این مطالعه اثر افزودن اینولین بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب میوه ی ترکیبی انگور قرمز و آلبالو انجام گرفت. در ابتدا ۱۶ نمونه آ با درصد های مختلف از این دو آبمیوه به صورت ترکیبی تولید شد و یک نمونه آبمیوه شاھد در آزمایشات مورد استفاده قرار گرفت. نتایج بدست آمده از آزمایشات نشان داد چندان تفاوت معنی داری در نمونه ها دیده نشد بنابراین باتوجه به این ما می تونیم یک نوع آبمیوه ترکیبی با اثرات سلامت بخشی بیشتری نسبت به یک نوع آبمیوه تولید کنیم بدون اینکه تغییر معنی داری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن داشته باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.