بررسی میزان خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره شاهی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره شاهی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره شاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره شاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره شاهی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

شاهی (تره تیزک) از خانواده چلیپاییان با نام علمی Lepidium sativum می باشد. شاهی گیاه بومی مدیترانه شرقی است. در این مطالعه تاثیر روش حلال بر میزان فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره شاهی برای به دست آوردن بهترین بازده استخراج سنجیده شد. فعالیت آنتی اکسیدانی غلظت های مختلف عصاره از طریق مهار رادیکال آزاد DPPH، بی رنگ شدن بتاکاروتن- تعیین شد. در مجموع عصاره شاهی به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی در همه آزمایش های آنتی اکسیدانی بود. همچنین نتایج آزمایش های مهار رادیکال آزاد DPPH و بی رنگ شدن بتا کاروتن با هم، هم خوانی داشت. و بهترین نتیجه در تیمار عصاره استخراجی به روش حلال با غلظت ۱۵۰۰ppm مشاهده شد. در تمامی موارد با افزایش غلظت فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره افزایش می یافت (۰/۰۵> p).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.