بررسی میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره زیره سبز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره زیره سبز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره زیره سبز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره زیره سبز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره زیره سبز :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
زیره سبز با نام علمی Cuminum cyminum گیاهی است از خانواده apiaceae است. این گیاه در مناطق مدیترانه ای و جنوب غرب و مرکز آسیا می روید. زیره سبز جز گیاهان دارویی مهم و اقتصادی کشورمان بوده و در مناطق مختلفی از جمله تبریز، یزد، کرمان و برخی نقاط دیگر کشت می شود. در این مطالعه تاثیر حلال های آب و الکلی ۴۵ و ۸۰ درصد و همچنین زمان استخراج (۲۴ و ۴۸ ساعت) بر مقادیر ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی غلظت های مختلف عصاره و BHA از طریق مهار رادیکال آزاد DPPH سنجیده شد. نتایج مربوط به ترکیبات فنلی و خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه زیره سبز نشان داد، بالاترین مقادیر ترکیبات فنلی و خاصیت آنتی اکسیدانی در عصاره الکلی ۸۰ درصد و زمان استخراج ۲۴ ساعت مشاهده شد. در تمامی موارد با افزایش غلظت فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره افزایش می یافت (۰/۰۵> p).
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.