بررسی درصد های اسید چرب اشباع و غیر اشباع روغن دانه خربزه


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی درصد های اسید چرب اشباع و غیر اشباع روغن دانه خربزه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی درصد های اسید چرب اشباع و غیر اشباع روغن دانه خربزه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی درصد های اسید چرب اشباع و غیر اشباع روغن دانه خربزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی درصد های اسید چرب اشباع و غیر اشباع روغن دانه خربزه :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

خربزه با نام علمی citrulus colocynthis و از خانواده cucurbitaceae می باشد. دانه خربزه غنی از پروتیین ،روغن،اسیدهای چرب، امگا۳ و و ویتامین B2 B3 و E. اسیدفولیک و املاح می باشد. این میوه در استان گلستان در فصل تابستان بصورت عمده کشت می شود و دانه ان جز ضایعات محسوب می شود و از ان استفاده بهینه ای نمی شود. در این پژوهش در صدد تهیه روغن از دانه این میوه می باشیم تا از تلف شدن این دانه ارزشمند جلوگیری کرده و محصولی مفید و قابل استفاده تولید کنیم زیرا در این دانه مقدار فروانی روغن وجود دارد که هم از نظر اقتصادی مقرون بصرفه می باشد وهم از نظر دارویی محصولی ارزشمند است. در این تحقیق پس از تعیین درصد رطوبت دانه خربزه ترکمنی، روغن آن با روش های استخراج به کمک روش پرس سرد و سوکسله استخراج گردید. براساس نتایج به دست آمده دانه خربزه به طور متوسط دارای ۳۰ درصد وزنی روغن با محتوای ۵۶ درصد لینولییک اسید، ۴/۱۸ درصد آلفالینولنیک اسید و ۱ درصد گامالینولنیک اسید می باشد. روغن دانه خربزه سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع اولییک، لینولییک و آلفا لینولنیک اسید می باشد و در مجموع روغن دانه خربزه حاوی۱۲/۵ درصد اسیدهای چرب اشباع و ۸۷/۵ درصد اسیدهای چرب غیر اشباع می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.