بررسی ترکیب اسید چرب شورتنینگ های تولید شده در ایران


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ترکیب اسید چرب شورتنینگ های تولید شده در ایران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ترکیب اسید چرب شورتنینگ های تولید شده در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیب اسید چرب شورتنینگ های تولید شده در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ترکیب اسید چرب شورتنینگ های تولید شده در ایران :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

شورتنینگ ها چربی های فرموله شده ای از روغن ها و چربی ها مختلف هستند (اغلب حاوی پلاستیسایزر و امولسیفایر نیز می باشند). شورتنینگ ها اهمیت زیادی در صنایع غذایی به علت کاربردشان در محصولات پخت، قنادی، سرخ کردن و دیگر محصولات غذایی دارند. به طور معمول شورتنینگ به وسیله هیدروژناسیون نسبی روغن های گیاهی تولید می شود و از مهم ترین منابع اسیدهای چرب ترانس در رژیم غذایی می باشند. برای تعیین مشخصات این محصول، نمونه ها از برندهای مختلف ایران جمع آوری شد و خواص فیزیکوشیمیایی آن ها را مورد مطالعه قرار گرفت. ۱۰ نمونه شورتنینگ عرضه شده در بازار ایران از لحاظ ترکیب اسیدهای چرب مورد بررسی قرار گرفت. مجموع اسیدهای چرب اشباع کل شورتنینگ ها بین ۵۹/۵۴ – ۴۰/۰۸ % بود. ضمنا پالمتیک اسید ۴۷/۹۰ – ۲۹/۲۷ % بود. اسید اولییک و اسید لینولییک به ترتیب با رنج ۳۵/۵۷ – ۲۶/۹۶ % و ۲۱/۷۳ – ۶/۶۹ % اسیدهای چرب غیر اشباع غالب در نمونه شورتنینگ ها بودند. همچنین میزان لینولنیک اسید در نمونه شورتنینگ های ایرانی مقادیر پایینی داشت و بین ۱/۸۳ – ۰/۱۱ % بود که همین مسیله به پایداری اکسداتیو بالا در آن ها کمک می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.