بررسی برهمکنش اثر صمغ دانه های مرو و قدومه شیرازی بر تغییرات رنگ سیب زمینی سرخ شده


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی برهمکنش اثر صمغ دانه های مرو و قدومه شیرازی بر تغییرات رنگ سیب زمینی سرخ شده دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی برهمکنش اثر صمغ دانه های مرو و قدومه شیرازی بر تغییرات رنگ سیب زمینی سرخ شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی برهمکنش اثر صمغ دانه های مرو و قدومه شیرازی بر تغییرات رنگ سیب زمینی سرخ شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی برهمکنش اثر صمغ دانه های مرو و قدومه شیرازی بر تغییرات رنگ سیب زمینی سرخ شده :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

سرخ کردن عمیق یکی از روش های پخت است که در آن از روغن به عنوان محیط انتقال حرارت استفاده می شود. سیب زمینی سرخ شده یکی از فرآورده هایی است که مصرف آن روند رو به افزایشی پیدا کرده است. مصرف زیاد این فرآورده برای سلامت انسان مضر است. سیب زمینی سرخ شده به علت جذب زیاد روغن در حین فرآیند کالری زیادی وارد بدن می کند و تلاش در زمینه کاهش میزان روغن جذب شده به سلامت افراد جامعه کمک می کند. در این پژوهش اثرات پوشش های خوراکی صمغ مرو و قدومه شیرازی بر میزان برتغییرات رنگ سیب زمینی سرخ شده مورد بررسی قرار گرفت. پوشش دهی در چهار غلظت ۰، ۱، ۱/۵ و ۲ درصد وزنی/وزنی انجام شد. نتایج نشان داد با افزایش غلظت پوشش درصد پوشش دهی افزایش ولی میزان تغییرات کلی رنگ کاهش یافت. تمام پوشش ها منجر به بهبود خصوصیات سیب زمینی سرخ شده می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.