ارزیابی پتانسیل استخراج و بهینه سازی تولید گاما لینولنیک اسید از ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی پتانسیل استخراج و بهینه سازی تولید گاما لینولنیک اسید از ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی پتانسیل استخراج و بهینه سازی تولید گاما لینولنیک اسید از ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی پتانسیل استخراج و بهینه سازی تولید گاما لینولنیک اسید از ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی پتانسیل استخراج و بهینه سازی تولید گاما لینولنیک اسید از ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

طی سال های گذشته تولید روغن از ریز جلبک ها توجه زیادی را به خود جلب کرده است، اسپیرولینا پلاتنسیس نوعی سیانوباکتری رشته ای سبز آبی است. در بین اسید های چرب چند غیر اشباعی مختلف، گاما لینولنیک اسید دارای کاربرد غذایی و دارویی می باشد، گاما لینولنیک اسید پیش ساز پروستاگلاندین بوده و برای بیماران دیابتی، سرطانی، پیری و عفونت های ویروسی ضروری می باشد. این جلبک حاوی مقادیر زیادی از ترکیبات تغذیه ای پروتیین، اسیدهای چرب ضروری، اسید آمینه های ضروری، مواد معدنی میکرو و ماکرو ویتامین ها می باشد به این دلیل در درمان بیماری های زیادی مانند انواع سرطان، چاقی، دیابت نوع ۲، هیپوگلیسمی، آرتریت ها، افسردگی، تخریب شدید کبد و اختلالات کبدی کاربرد دارد. بنابراین، اسپیرولینا پلاتنسیس به دلیل دارا بودن ویتامین ها، پروتیین ها، اسیدهاى چرب ضرورى و عناصر کمیاب با منشا طبیعى فرصت هاى جدیدى را در تولید محصولات فراسودمند فراهم مى کند. فراوانى ترکیبات زیستى مهم در جلبک ها عامل اهمیت و نقطه قوت آن ها است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.