اثر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی میکروبی عصاره گیاه مریم گلی در مدت زمان نگهداری فیله مرغ طی دو شرایط نگهداری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی میکروبی عصاره گیاه مریم گلی در مدت زمان نگهداری فیله مرغ طی دو شرایط نگهداری دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی میکروبی عصاره گیاه مریم گلی در مدت زمان نگهداری فیله مرغ طی دو شرایط نگهداری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی میکروبی عصاره گیاه مریم گلی در مدت زمان نگهداری فیله مرغ طی دو شرایط نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی میکروبی عصاره گیاه مریم گلی در مدت زمان نگهداری فیله مرغ طی دو شرایط نگهداری :
تعداد صفحات :۲۴
چکیده مقاله:
گوشت مرغ مستعد فساد شیمیایی و آلودگی میکروبی می باشد. لذا استفاده از نگهدارنده با خصوصیات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی ضروری به نظر می رسد. در این بررسی ابتدا فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره مریم گلی در غلظت های ۰/۵، ۱، ۱/۵ و ۲ درصد و آنتی اکسیدان مصنوعی TBHQ با غلظت ۰/۰۱ درصد، از طریق مهار رادیکال آزاد DPPH و آزمون بی رنگ شدن بتاکاروتن- لینولییک اسید تعیین شد. در ادامه بررسی، اثر غلظت ۱/۵ درصد عصاره مریم گلی بر زمان ماندگاری فیله مرغ در دو دمای ۴ و ۱۸ درجه سانتی گراد، که شامل ۴ تیمار ، تیمار شاهد در دمای ۴ درجه سانتی گراد ، تیمار شاهد در دمای ۱۸ درجه سانتی گراد ، تیمار ۱/۵درصد عصاره در دمای ۴ درجه سانتی گراد و تیمار ۱/۵درصد عصاره در دمای ۱۸ درجه سانتی گراد مورد ارزیابی میکروبی (مقادیر کلی باکتری (TVC) و مقادیر باکتری های سرما دوست (PTC) و شیمیایی (پراکسید (PV)، مقادیر تیوباربیوتیک اسید (TBA) و مجموع بازهای نیتروژنی فرار (TVBN)) در طول دوره نگهداری ۳۰ روزه با فاصله ۵ روز قرار گرفتند. بیشترین میزان DPPH در تیمارTBHQ ؛ ۱/۵ و ۲درصد عصاره مریم گلی به ترتیب ۸۲/۵۴ ، ۸۷/۱۲ و ۸۷/۰۴ مشاهده شد ولی بین آنها اختلاف معنی داری مشاهده نشد (۰/۰۵p). بیشترین میزان عددی بتاکاروتن در تیمار TBHQ (87/95) مشاهده شد که با سایر تیمارها اختلاف معنی دار نشان داد (P0.05). نتایج نشان داد عصاره مریم گلی توانست باعث کاهش معنی دار افزایش بازهای ازته فرار، پراکسید، تیوباربیتوریک اسید، بار باکتریایی کل و باکتری های سرمادوست نسبت به تیمار شاهد شود. با توجه به نتایج ام عصاره مریم گلی ممکن است به عنوان یک نگهدارنده طبیعی سبب افزایش ماندگاری محصولات گوشتی شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.