بررسی امکان بازیافت ضایعات آلی کشاورزی برای جایگزینی پیت وارداتی وتولید اقتصادی برخی گیاهان زینتی در جهت اقتصاد مقاومتی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی امکان بازیافت ضایعات آلی کشاورزی برای جایگزینی پیت وارداتی وتولید اقتصادی برخی گیاهان زینتی در جهت اقتصاد مقاومتی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی امکان بازیافت ضایعات آلی کشاورزی برای جایگزینی پیت وارداتی وتولید اقتصادی برخی گیاهان زینتی در جهت اقتصاد مقاومتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امکان بازیافت ضایعات آلی کشاورزی برای جایگزینی پیت وارداتی وتولید اقتصادی برخی گیاهان زینتی در جهت اقتصاد مقاومتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی امکان بازیافت ضایعات آلی کشاورزی برای جایگزینی پیت وارداتی وتولید اقتصادی برخی گیاهان زینتی در جهت اقتصاد مقاومتی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

اقتصاد مقاومتی مفهومی است که درپی مقاوم سازی، بحران زدایی و ترمیم ساختارها و نهادهای فرسوده و ناکارآمد موجود اقتصادی مطرح می شود، که پیش شرط آن اعمال مدیریت های عقلایی و مدبرانه است. نظر به وابستگی بخش تولید گیاهان زینتی به واردات پیت به عنوان یک نهاده اصلی تهیه بستر کشت، جایگزینی موثر و اقتصادی آن با نهاده های داخلی می تواند منجر به توسعه بخش کشاورزی و به تبع آن سایر بخش های اقتصادی شده و به مقاوم سازی اقتصادی کمک کند. به این منظور پس از تهیه و انتقال ضایعات ضایعات هرس نخل، پوسته بادام زمینی و آزولابه جعبه های به حجم یک متر مکعب در طی ۴ ماه کمپوست های مورد نیاز تولید شد. کمپوست های تولید شده در آزمایش با طرح بلوک های کامل تصادفی در هفت تیمار که با مقادر صفر، ۲۵ ،۵۰ ،۷۵ و ۱۰۰درصد کمپوست در بستر کشت شاهد (پیت + پرلیت ) جایگزین پیت شده بود انجام شد. در این آزمایش اثر تیمارهای بستر کشت در طی یک دوره رشد پنج ماهه بر گیاهان زینتی دیفن باخیا، بنفشه، دراسنا و بگونیا مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که جایگزینی ۷۵درصد کمپوست ضایعات نخل( در بستر کشت دیفن باخیا)، ۵۰ درصد کمپوست ضایعات پوسته بادام زمینی(در بستر کشت بنفشه و گل جعفری و دراسنا) و ۲۵درصد کمپوست آزولا(در بستر کشت بگونیا) و ۷۵درصد کمپوست آزولا(در بستر کشت دراسنا) بجای پیت رشد گیاه را بهبود بخشیده و علاوه بر کاهش وابستگی به پیت وارداتی تولید گیاهان را اقتصادی تر نموده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.