تاثیر آللوپاتیک علف هرز گل گندم Centurea depressa بر جوانهزنی، رشد گیاهچه ای، میزان رنگریزه کلروفیلی و کاروتنوییدی شاهی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر آللوپاتیک علف هرز گل گندم Centurea depressa بر جوانهزنی، رشد گیاهچه ای، میزان رنگریزه کلروفیلی و کاروتنوییدی شاهی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر آللوپاتیک علف هرز گل گندم Centurea depressa بر جوانهزنی، رشد گیاهچه ای، میزان رنگریزه کلروفیلی و کاروتنوییدی شاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر آللوپاتیک علف هرز گل گندم Centurea depressa بر جوانهزنی، رشد گیاهچه ای، میزان رنگریزه کلروفیلی و کاروتنوییدی شاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر آللوپاتیک علف هرز گل گندم Centurea depressa بر جوانهزنی، رشد گیاهچه ای، میزان رنگریزه کلروفیلی و کاروتنوییدی شاهی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

هدف از تحقیق حاضر، ارزیابی اثر دگرآسیبی علفهرز گل گندم(depressa Centurea (بر گیاه شاهی بود. جهت این آزمایش علفهرز گل گندم در مرحله فنولوژیکی رسیدگی کامل جمعآوری، خشک، پودر و سپس سوسپانسیون آبی ۱۰ درصد آبی (وزنی به حجمی) از این علفهرز تهیه شد. در نهایت غلظتهای مختلف ۰ ،۲۰ ،۴۰ ،۶۰ ،۸۰ و ۱۰۰ درصد از سوسپانسیون حاصل با کمک آب مقطر تهیه گردید. ۵ میلیلیتر از هر غلظت بر پتریدیشهای حاوی ۵۰ عدد بذر شاهی اعمال شد. این آزمایش در قالب طرح کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. در پایان روز اول سرعت جوانهزنی بهطور روزانه ثبت گردید. در انتهای روز پنجم درصد جوانهزنی، طول ریشهچه، ساقهچه و طول گیاه، بنیه بذر، محتوی رنگریزه کلروفیلی a ،b ، کل و کاروتنوییدی مورد اندارهگیری قرار گرفت.نتایج نشان داد رشد گیاهچهای در شاهی تحت تاثیر تیمارهای مختلف عصاره آبی علفهرز گل گندم قرار گرفت. در حالیکه درصد و سرعت جوانهزنی تنها در غلظت ۱۰۰ درصد نسبت به شاهد تحت تاثیرقرار گرفت. بنابراین میتوان استنباط نمود که عصاره آبی گل گندم بیشتر رشد گیاهچهای را نسبت به درصد و سرعت جوانهزنی مورد هدف قرار میدهد.همچنین این مطالعه نشان داد که غلظتهای ۶۰ ،۸۰ و ۱۰۰ درصد عصاره آبی علفهرز گل گندم بهطور معنیداری میزان کلروفیل a ،b ،کل و کاروتنوییدی را کاهش دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.