بررسی تاثیر کود نانو آهن ورمی کمپوست وکود بیولوژیک بر میزان وزن غده و یتامین ث در گیاه پیاز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تاثیر کود نانو آهن ورمی کمپوست وکود بیولوژیک بر میزان وزن غده و یتامین ث در گیاه پیاز دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تاثیر کود نانو آهن ورمی کمپوست وکود بیولوژیک بر میزان وزن غده و یتامین ث در گیاه پیاز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر کود نانو آهن ورمی کمپوست وکود بیولوژیک بر میزان وزن غده و یتامین ث در گیاه پیاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تاثیر کود نانو آهن ورمی کمپوست وکود بیولوژیک بر میزان وزن غده و یتامین ث در گیاه پیاز :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
این تحقیق در سال زراعی ۹۴-۹۳ در شهرستان شهربابک در شرایط مزرعه در آزمایشی فاکتوریل در قالب طرح بلوک کاملا تصادفی اجرا گردید.تیمارهای آزمایش شامل کود بیولوژیک در دو سطح(تلقیح و عدم تلقیح) و کود نانو کلات آهن در دو سطح ۰ و ۱۵ کیلوگرم در هکتار، کود ومی کمپوست در دو سطح ۰ و ۴ تن در هکتار با هدف بررسی برخی صفات کمی و کیفی در گیاه پیاز مورد آزمایش قرار گرفتند نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده ها نشان داد که همه تیمار های مورد آزمایش در بررسی اثرات اصلی در صفات کمی و کیفی معنی دار شدند و بیشترین میزان هر پارامتر در تیمارهای مختلف تلقیح باکود زیستی ، نانو کلات با میزان ۱۵ کیلودر هکتار و ورمی کمپوست به میزان ۴ تن در هکتار نشان داده شد. و در بررسی اثرات متقابل تیمارها فقط مصرف نانو کلات آهن در ورمی کمپوست بر میزان وزن غده در سطح آماری ۵ %معنی دار شد و در بقیه تیمارها اثر معنی داری مشاهده نگردید. و نتیجه گیری حاصل به این ترتیب است که با افزایش مصرف نانو کود آلی کلات آهن و کود آلی ورمی کمپوست می توان افزایش تولید کمی و کیفی را در گیاهان خصوصا سبزی های پیازی داشته باشید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.