بررسی اثر ضدقارچی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصارههای گیاهی نعناع گربهای، توتون و آویشن کوهی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضدقارچی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصارههای گیاهی نعناع گربهای، توتون و آویشن کوهی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضدقارچی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصارههای گیاهی نعناع گربهای، توتون و آویشن کوهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضدقارچی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصارههای گیاهی نعناع گربهای، توتون و آویشن کوهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضدقارچی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصارههای گیاهی نعناع گربهای، توتون و آویشن کوهی :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

عصارههای گیاهی برای مدیریت عامل بیماری ارجحیت دارد، زیرا سموم شیمیایی گران قیمت بوده و مصرف آنها آلودگی زیست محیطی به همراه دارند. این تحقیق با هدف بررسی ترکیبات شیمیایی و اثر بازدارندگی عصارههای مختلف تعدادی گیاه دارویی در رشد قارچ عامل ساق زخم توتون در آزمایشگاه و انتخاب حلال مناسب برای عصارهگیری و انجام شده است. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا۰ تصادفی با سه عامل و سه تکرار انجام شد. عامل اول عصاره گیاهی شامل سه گونه گیاهی، عامل دوم حلال در پنج سطح (آب، استون، هگزان، اتانول و متانول) و عامل سوم غلظت (۰ ،۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ پی پی ام) در شرایط آزمایشگاه روی قارچ عامل ساق زخم توتون در مرکز تحقیقات و آموزش تیرتاش در سال ۱۳۹۴انجام شد. بررسی حداقل غلظت بازدارندگی عصارههای گیاهی با استفاده از روش اختلاط با محیط کشت انجام شد. شناسایی ترکیبات عصاره گیاهی به کمک دستگاه MS-GC صورت پذیرفت. نتایج نشان داد که عصاره گیاهان نعناع گربهای، توتون و آویشن کوهی اثر بازدارندگی خوبی بر رشد قارچ مورد بررسی در این مطالعه دارند. بیشترین اثر بازدارندگی مربوط به عصاره استخراجی با حلال متانول، اتانول و هگزان بود. حداقل غلظت بازدارندگی عصاره متانولی، اتانولی و هگزانی نعناع گربهای، توتون و آویشن کوهی بر قارچبیماریزای مورد بررسی ۱ میلیگرم بر میلیلیتر بود. مهمترین ترکیبات در عصاره گیاهی نعناع گربهای ،(۹/۰%) نوننال)، ۷/۱%) پیپرتنن)، ۳/۲%) تیمول)، ۴/۳%) سایلن)، ۴/۳۲%) منتول)، ۳/۳۶%) منتانول: شاملکارواکرول (%۰/۵ ، (کامفور (%۰/۴ (و لمونن (%۰/۳ ،(در عصاره گیاهی توتون شامل: گلوبولول (%۱۸ ،(فیتولعصاره در و) ۵/۰%) تونبرگول و) ۸/۰%) لمونن)، ۵/۱%) ایمیدازول)، ۷/۱%) سایلن)، ۹/۲%) نیکوتین)، ۶/۳%) گیاهی آویشن کوهی شامل تیمول (۳۸ ،(%آنتول ترانس (%۴/۵ ،(سایلن (%۳/۵ ،(کارواکرول (%۲/۰۳ ،( ایمیدازول (%۱/۸ (و نوننال (%۱/۱ (بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.