ارزیابی تغییر اقلیم بر روند موج گرمایی در دوره ۲۰۱۲ -۲۰۵۰ با استفاده از ریز مقیاس نمایی دادههای مدل گردش عمومی جو (مطالعه موردی دشت اردبیل)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تغییر اقلیم بر روند موج گرمایی در دوره ۲۰۱۲ -۲۰۵۰ با استفاده از ریز مقیاس نمایی دادههای مدل گردش عمومی جو (مطالعه موردی دشت اردبیل) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تغییر اقلیم بر روند موج گرمایی در دوره ۲۰۱۲ -۲۰۵۰ با استفاده از ریز مقیاس نمایی دادههای مدل گردش عمومی جو (مطالعه موردی دشت اردبیل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تغییر اقلیم بر روند موج گرمایی در دوره ۲۰۱۲ -۲۰۵۰ با استفاده از ریز مقیاس نمایی دادههای مدل گردش عمومی جو (مطالعه موردی دشت اردبیل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تغییر اقلیم بر روند موج گرمایی در دوره ۲۰۱۲ -۲۰۵۰ با استفاده از ریز مقیاس نمایی دادههای مدل گردش عمومی جو (مطالعه موردی دشت اردبیل) :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

استان اردبیل با وجود اینکه منطقهای سرد و کوهستانی است ولی در سالهای اخیر شاهد وقوع امواج گرمایی متناوب و افزایش میانگین دمای سالانه روبرو میب اشد. فرضیه مورد بررسی شامل امکان رخداد موج گرمایی بیشتر و هدف از انجام این پژوهش شناسایی امواج گرمایی بلند مدت در دشت اردبیل می باشد. مدل WG- LARS کارایی لازم برای شبیهسازی دادههای هواشناسی در مکان واحد و تحت شرایط اقلیم حال و آینده را دارد. در تحقیق حاضر برای اجرای این مدل ، ابتدا با در نظر گرفتن دوره پایه ۲۰ ساله(۲۰۱۴ -۱۹۹۵ ،(دادههای مورد نیاز مدل شامل مقادیر روزانه بارش، دمای کمینه، دمای بیشینه و ساعت آفتابی ایستگاه اردبیل اخذ گردید . مرحله کالیبره کردن پس از پردازش و مرتب سازی داده ها و تهیه فایل ور ودیانجام شد. سپس از دادههای مدل گردش عمومی جو ( IPCM4 ( سناریوی B1 و HADGEM نیز سناریوی A2 برگزیده شد.مقادیر دما برای دوره ۲۰۵۰ -۲۰۱۲ شبیه سازی گردید و تغییرات هر دوره با مقادیر پایه (۱۹۹۵ -۲۰۱۴ (توسط آزمون کولموگروف- اسمیرنوف و Value-P مورد سنجش و ار زیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که میانگین دمای حداکثر سالانه ی اردبیل، در طول دوره ی آماری ۲۰۱۲ تا ۲۰۵۰ حدود ۶۸/۱۳ درجهی سانتیگراد خواهد شد. بر اساس مدل IPCM4 تحت سناریوی B1 دما در حدود ۵۴/۱۶ و بر اساس HADGEM تحت سناریوی A2 نیز با ۰۱/۰ درجهی سانتیگراد اختلاف عدد ۵۵/۱۶ را نشان میدهد. خروجی مدلهای مذکور نشان میدهد که دمای اردبیل تا سال ۲۰۵۰ به طور متوسط حدود ۳ درجه-ی سانتیگراد بیشتر خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.