مقاله مقایسه صفات کمی و کیفی لوبیای سفید و قرمز در شرایط آبیاری معمول و تنش خشکی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه صفات کمی و کیفی لوبیای سفید و قرمز در شرایط آبیاری معمول و تنش خشکی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه صفات کمی و کیفی لوبیای سفید و قرمز در شرایط آبیاری معمول و تنش خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه صفات کمی و کیفی لوبیای سفید و قرمز در شرایط آبیاری معمول و تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه صفات کمی و کیفی لوبیای سفید و قرمز در شرایط آبیاری معمول و تنش خشکی :

مقاله مقایسه صفات کمی و کیفی لوبیای سفید و قرمز در شرایط آبیاری معمول و تنش خشکی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در پژوهش های به زراعی(تنش های محیطی در علوم گیاهی) از صفحه ۱۶۹ تا ۱۸۲ منتشر شده است.
نام: مقایسه صفات کمی و کیفی لوبیای سفید و قرمز در شرایط آبیاری معمول و تنش خشکی
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تنش خشکی
مقاله آبیاری معمول
مقاله شاخص های مقاومت
مقاله لوبیا سفید و لوبیا قرمز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
برای ارزیابی و مطالعه اثر تنش خشکی (آبیاری محدود) روی صفات مختلف لوبیا، تعداد ۱۵ ژنوتیپ لوبیای قرمز و ۱۵ ژنوتیپ لوبیای سفید در یک طرح بلوک های متعادل گروهی با سه تکرار در دو محیط آبیاری معمول (دور آبیاری ۴ روز) و تنش خشکی (دوره آبیاری ۱۰ روز) کاشته شدند و تعداد ۲۴ صفت شامل صفات مربوط به مراحل رویشی، زایشی و همچنین عملکرد، ثبت شد. نتایج حاصل نشان داد که از میان صفات مورد آزمون در لوبیای قرمز، بیشترین میزان کاهش مربوط به صفت عملکرد تک بوته و در لوبیای سفید مربوط به صفات وزن خشک برگ، وزن خشک شاخساره و وزن صد دانه می باشد. نتایج تجزیه رگرسیون گام به گام لوبیای سفید نشان داد که صفات تعداد دانه در بوته، وزن صد دانه، وزن خشک برگ و وزن خشک شاخساره در شرایط تنش بیشترین تاثیر را روی عملکرد داشتند. تجزیه رگرسیون گام به گام در لوبیا قرمز نشان داد که صفات وزن صد دانه، تعداد دانه در بوته و تعداد روز تا ظهور برگ های اولیه (V۲) تحت شرایط تنش، بیشترین تاثیر را روی عملکرد داشتند. در بررسی میزان مقاومت به خشکی ارقام، شاخص های حساسیت و تحمل و همچنین درصد تغییرات صفات در اثر تنش محاسبه شد. MP ، STI و GMP مناسب ترین شاخص های مقاومت به خشکی بودند که بر اساس آن ها ژنوتیپ های KS-41133 KS-41160, KS-41127 و KS-41165 لوبیای سفید و KS-31146 و KS-31150 لوبیای قرمز بعنوان ژنوتیپ های مقاوم تعیین شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.