مقاله بررسی و شناسایی ملکولی جلبک های همزیست زوگزانتله با آبسنگ های مرجانی غالب جزیره کیش، خلیج فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و شناسایی ملکولی جلبک های همزیست زوگزانتله با آبسنگ های مرجانی غالب جزیره کیش، خلیج فارس دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و شناسایی ملکولی جلبک های همزیست زوگزانتله با آبسنگ های مرجانی غالب جزیره کیش، خلیج فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و شناسایی ملکولی جلبک های همزیست زوگزانتله با آبسنگ های مرجانی غالب جزیره کیش، خلیج فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و شناسایی ملکولی جلبک های همزیست زوگزانتله با آبسنگ های مرجانی غالب جزیره کیش، خلیج فارس :

مقاله بررسی و شناسایی ملکولی جلبک های همزیست زوگزانتله با آبسنگ های مرجانی غالب جزیره کیش، خلیج فارس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در زیست فناوری میکروبی از صفحه ۳۲ تا ۴۰ منتشر شده است.
نام: بررسی و شناسایی ملکولی جلبک های همزیست زوگزانتله با آبسنگ های مرجانی غالب جزیره کیش، خلیج فارس
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خلیج فارس
مقاله کلاد D
مقاله آبسنگ مرجانی
مقاله Symbiodinium

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: مرجان های خلیج فارس همواره در معرض شرایط سخت محیطی شامل شوری بالا و تغییرات فصلی درجه حرارت می باشند. مطالعات قبلی در سراسر جهان نشان داده است که برخی از گروه های Symbiodinium مانند کلاد D نسبت به استرس های شدید حرارتی مقاوم تر می باشند. در این تحقیق برای اولین بار شناسایی کلادهای Symbiodiniumبه روش ملکولی در آبسنگ های مرجانی سواحل ایرانی خلیج فارس انجام گرفته است.
روش بررسی: نمونه های ۸ گونه مرجان در ۲ عمق مختلف (۳-۵ متر و ۷-۱۰ متر) از ساحل شرقی جزیره کیش در شمال خلیج فارس جمع آوری شده است: زیر واحد بزرگ ریبوزومی ۲۸Sبا استفاده از واکنش زنجیره ای پلیمراز (PCR) تکثیر شده و سپس با استفاده از روش پلی مورفیسم تاییدی تک رشته ای(SSCP) و آنالیز فیلوژنی سکانس زیر واحد بزرگ ریبوزومی DNA مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.
یافته ها: بر روی مرجان های مورد مطالعه تنها دو کلاد متفاوت شناسایی شده است که کلاد D در ۸ گونه مرجان و کلاد C تنها در ۲ گونه شناسایی شده است.
نتیجه گیری: غالب بودن کلادD به علت درجه حرارت بالای خلیج فارس قابل توجیه است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.