مقاله شناسایی چندشکلی پروموتر ژن میوستاتین با تکنیک RFLP-PCR و ارتباط آن با برخی صفات ریخت‌شناسی در برخی نژادهای اسب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله شناسایی چندشکلی پروموتر ژن میوستاتین با تکنیک RFLP-PCR و ارتباط آن با برخی صفات ریخت‌شناسی در برخی نژادهای اسب دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی چندشکلی پروموتر ژن میوستاتین با تکنیک RFLP-PCR و ارتباط آن با برخی صفات ریخت‌شناسی در برخی نژادهای اسب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی چندشکلی پروموتر ژن میوستاتین با تکنیک RFLP-PCR و ارتباط آن با برخی صفات ریخت‌شناسی در برخی نژادهای اسب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی چندشکلی پروموتر ژن میوستاتین با تکنیک RFLP-PCR و ارتباط آن با برخی صفات ریخت‌شناسی در برخی نژادهای اسب :

تعداد صفحات :۲۱

صفات ریخت‌شناسی جزء صفات چندژنی محسوب می‌شوند که بروز نهایی آنها تحت تاثیر همزمان محیط و اثر پلی‌ژنها قرار دارد. در این تحقیق به منظور بررسی چندشکلی ناحیه پروموتر ژن میوستاتین (MSTN) و رابطه آن با برخی از صفات ریخت‌شناسی از تعداد ۱۲۰ راس اسب از نژاد‌های الدنبرگ، ترکمن، اسب کاسپین و تروبرد که در یک نمونه‌گیری تصادفی انتخاب شده بودند، استفاده شد. پس از استخراج DNA واکنش زنجیره‌ای پلیمراز برای تکثیر قطعه ۲۰۴ جفت بازی از پروموتر ژن MSTN انجام شد. محصول PCR تحت تاثیر آنزیم برشی SspI در واکنش PCR-RFLP برای تعیین ژنوتیپ نمونه‌ها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این تحقیق حضور دو ژنوتیپ TT و CT و آلل T و Cرا برای جایگاه پروموتر ژن MSTN در نمونه‌ها نشان داد. نتایج این تحقیق نشان داد برای هیچ یک از صفات عرض سینه، ارتفاع قد از جدوگاه، عرض کپل و طول گردن، بین ژنوتیپ‌های شناسایی شده ژن MSTN در هیچ یک از نژادهای مورد مطالعه، تفاوت معنی‌داری وجود ندارد. محیط گردن در دو نژاد تروبرد و اسب کاسپین برای ژنوتیپTT به ترتیب برابر ۲۶/۱۱۴، ۵۹/۸۷ سانتی‌متر و برای ژنوتیپ CT برابر ۸۷/۱۰۹ و ۳۸/۸۱ سانتی‌متر و تفاوت‌ها معنی‌دار بوده است. در دو نژاد الدنبرگ و ترکمن نیز برای ژنوتیپ TT محیط گردن بیشتر ولی تفاوتها غیرمعنی‌دار بوده است. تحقیق حاضر نشان می‌دهد در جایگاه پروموتر ژن مورد مطالعه و در همه نژادها چندشکلی وجود دارد. همچنین می‌توان از چندشکلی‌های ژن MSTN به عنوان یک ژن کاندیدا در شناسایی تفاوت‌های موجود در پتانسیل ژنتیکی نژادهای اسب استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.