عوامل مرتبط بر مراجعه معتادان خود معرف به مراکز ترک اعتیاد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
عوامل مرتبط بر مراجعه معتادان خود معرف به مراکز ترک اعتیاد دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد عوامل مرتبط بر مراجعه معتادان خود معرف به مراکز ترک اعتیاد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز عوامل مرتبط بر مراجعه معتادان خود معرف به مراکز ترک اعتیاد۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عوامل مرتبط بر مراجعه معتادان خود معرف به مراکز ترک اعتیاد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن عوامل مرتبط بر مراجعه معتادان خود معرف به مراکز ترک اعتیاد :
عوامل مرتبط بر مراجعه معتادان خود معرف به مراکز ترک اعتیاد
کارشناسی ارشد و دکترای حرفه ای
بیان مسأله (تشریح ابعاد، حدود مسأله، معرفی دقیق مسأله، بیان جنبههای مجهول و مبهم و متغیرهای مربوط به پرسشهای فایل، منظور فایل)
اعتیاد[۱] یکی از مشکلات اساسی در جامعه است،مشکلی که میلیون ها زندگی را ویران و سرمایه های کلان ملی را صرف هزینه مبارزه، درمان و آسیب های ناشی از آن می کند . روزانه شمار زیادی از افراد به مصرف مواد روی آورده و دچار پیامدهای جسمانی، روانی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی ناشی از آن می شوند. کشور ما نیز بنا به برخی دلایل فرهنگی، باورها ی اشتباه و موقعیت جغرافیایی خاص، وضعیت مناسبی برای روی آوردن جوانان به اعتیاد دارد (خلعتبری و بازرگانیان،۱۳۹۰).
ایران به دلیل اینکه در سر راه یکی از مسیرهای اصلی حمل و نقل مواد افیونی قرار دارد و نیز به دلایل دیگر تاریخی و اجتماعی، یکی از قربانیان بزرگ مواد مخدر در جهان بشمار می آید . بر پایه برخی برآوردها در ایران۲ / ۱ تا ۶ میلیون نفر از مواد مخدر به صورت وابستگی یا تفننی استفاده می کنند . از آنجا که حدود۴۰ درصد از جمعیت کشور کمتر از ۱۵ سال سن دارند و جمعیت افراد بالای ۱۵ سال حدود ۳۵ الی ۴۰ میلیون نفر برآورد می شود طبق برآوردهای بسیار خوش بینانه اگر وجود حدود دو میلیون معتاد را در کشور در نظر بگیریم، بن ابراین حدود ۵ درصد جمعیت بالغ کشور با مساله اعتیاد به مواد مخدر دست به گریبان هستند . در حالی که در کشورهای صنعتی در حال حاضر این رقم نسبت به دو دهه قبل بسیار کاهش یافته و به حدود ۱-۲ درصد رسیده است(حیدری پهلویان و همکاران،۱۳۸۲)
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.