اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویزیه و اسیدهای آلی بر مرفولوژی روده، فراسنجه های خونی، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد رشد جوجه‌‌های گوشتی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویزیه و اسیدهای آلی بر مرفولوژی روده، فراسنجه های خونی، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد رشد جوجه‌‌های گوشتی دارای ۱۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویزیه و اسیدهای آلی بر مرفولوژی روده، فراسنجه های خونی، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد رشد جوجه‌‌های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویزیه و اسیدهای آلی بر مرفولوژی روده، فراسنجه های خونی، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد رشد جوجه‌‌های گوشتی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویزیه و اسیدهای آلی بر مرفولوژی روده، فراسنجه های خونی، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد رشد جوجه‌‌های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویزیه و اسیدهای آلی بر مرفولوژی روده، فراسنجه های خونی، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد رشد جوجه‌‌های گوشتی :

اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویزیه و اسیدهای آلی بر مرفولوژی روده، فراسنجه های خونی، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد رشد جوجه‌‌های گوشتی

دانلود کارشناسی ارشد رشته: تغذیه دام و طیور گرایش: تغذیه طیور

در ۱۰۳ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

چکیده:

به منظور بررسی اثر ساکارومایسس سرویزیه و اسید های آلی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد غذایی، مرفولوژی روده و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی، تعداد ۱۹۲ قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه راس ۳۰۸ در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با ۳ تیمار و ۴ تکرار و تعداد ۱۶ قطعه جوجه در هر تکرار آزمایشی در طی یک دوره ۴۲ روزه ارزیابی شدند. جوجه ها با یک جیره پایه حاوی سه نوع افزودنی ساکارومایسس سرویزیه، اسید آلی و یا مخلوط اسیدآلی و ساکارومایسس سرویزیه تغذیه گردیدند. برای تعیین قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی از روز ۲۵ ام دوره پرورش جیره‌‌ها‌ی حاوی ۳/۰ درصد اکسید کروم در اختیار جوجه‌‌ها‌ قرار گرفت و در روز ۲۸ ام پرورش از هر تکرار ۲ قطعه پرنده کشتار و محتویات ایلئومی آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت. همچنین با استفاده از نمونه های برداشت شده از قسمت ژژنوم روده، ارتفاع ویلی، تعداد سلول های گابلت، ضخامت اپیتلیوم، عمق کریپت و نسبت عمق کریپت به ارتفاع ویلی اندازه گیری شد. برای ارزیابی فراسنجه های خونی، در روز ۳۵ دوره پرورش از سیاهرگ بال دو پرنده در هر تکرار بعد از یک شب گرسنگی به صورت تصادفی خونگیری صورت گرفت. بر اساس نتایج حاصله، استفاده از ۵/۱ درصد مخمر ساکارومایسس سرویزیه، ۱۵/۰ درصد اسید-های آلی و یا مخلوط آن‌ها در جیره تفاوت معنی داری با یکدیگر از نظر تاثیر بر مصرف خوراک، وزن زنده بدن، افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل خوراک در کل دوره پرورش نداشتند. کمترین میزان کل کلسترول سرم خون در جوجه های تغذیه شده با مخلوط ساکارومایسس سرویزیه و اسیدآلی مشاهده گردید که از لحاظ آماری معنی دار بود (۰۵/0P<). استفاده توام از مخمر و اسید آلی همچنین افزایش ارتفاع ویلی، کاهش ضخامت اپیتلیوم، کاهش تعداد سلول های گابلت، و افزایش عمق کریپت را در پی داشت. در مجموع جیره حاوی مخمر به دلیل کاهش عمق کریپت اثر سودمندی بر عملکرد داشت.

کلید واژه‌ها:

جوجه های گوشتی

اسید آلی

ساکارومایسس سرویزیه

فراسنجه های خونی

قابلیت هضم مواد مغذی

مرفولوژی روده

عملکرد رشد

اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویزیه و اسیدهای آلی بر مرفولوژی روده، فراسنجه های خونی، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد رشد جوجه‌‌های گوشتی
فهرست مطالب

عنوان ………………………………………………………………………………………………………………. صفحه

فصل اول: مقدمه و مروری بر فایلات گذشته………………………………………………………………….. ۱

۱-۱- مقدمه. ۲

۱-۱۱- تاثیر سن حیوان بر میکروفلور دستگاه گوارش… ۳

۱-۱-۲- تاثیر محیط بر میکروفلور دستگاه گوارش… ۳

۱-۱-۳- تاثیر تنش بر میکروفلور دستگاه گوارش… ۳

۱-۱-۴- تاثیر ترکیبات ضدباکتریایی بر میکروفلور دستگاه گوارش… ۴

۱-۱-۵- تاثیر خوراک مصرفی بر میکروفلور دستگاه گوارش… ۴

۱-۲- افزودنی‌های خوراک… ۴

۱-۳- پروبیوتیک­ها و اسید­های آلی .. ۵

۱-۳- ۱- پروبیوتیک­ها ۵

۱-۳-۱-۱- اثر پروبیوتیک­ها بر عملکرد رشد طیور. ۶

۱-۳-۱-۲- اثر پروبیوتیکها بر pH دستگاه گوارش طیور. ۷

۱-۳-۱-۳- اثر پروبیوتیک ها بر فراسنجه­های خونی طیور. ۸

۱-۳-۱-۴- اثر پروبیوتیک ها بر قابلیت هضم مواد مغذی طیور. ۹

۱-۳-۱-۵- اثر پروبیوتیک ها بر میکروب­ها و مرفولوژی روده طیور. ۱۰

۱-۳-۱-۶- انتخاب میکروارگانیسم­ها به منظور تولید پروبیوتیک­ها ۱۲

۱-۳-۱-۷- مخمر­ها ۱۲

۱-۳-۱-۷-۱- اکولوژی مخمر­ها.. ۱۲

۱-۳-۱-۷-۲- موارد کاربرد مخمر­ها ۱۳

۱-۳-۱-۷-۳- مخمرهای بیماریزا ۱۳

۱-۳-۱-۷-۴- تاثیر مخمر­ها در فساد خوراک… ۱۴

۱-۳-۱-۷-۵- استفاده از مخمر به عنوان مکمل تغذیه ای.. ۱۴

۱-۳-۱-۷-۶- ساکارو مایسس سرویزیه. ۱۴

۱-۳-۱-۷-۶-۱- تاریخچه کشف ساکارومایسس سرویزیه. ۱۵

۱-۳-۱-۷-۶-۲- فرایند رشد ساکارومایسس سرویزیه. ۱۶

۱-۳-۱-۷-۶-۳- اثر ساکارومایسس سرویزیه بر عملکرد طیور ۱۶

۱-۳-۱-۷-۶-۴- اثر ساکارومایسس سرویزیه برpH دستگاه گوارش طیور ۱۷

۱-۳-۱-۷-۶-۵- اثر ساکارومایسس سرویزیه بر فراسنجه­های خونی طیور ۱۸

۱-۳-۱-۷-۶-۶- اثر ساکارومایسس سرویزیه بر قابلیت هضم مواد مغذی طیور ۱۹

۱-۳-۱-۷-۶-۷- اثر ساکارومایسس سرویزیه بر میکروب­ها و مرفولوژی روده طیور ۲۰

۱-۳-۲- اسیدهای آلی.. ۲۱

۱-۳-۲-۱- مشخصات اسیدهای آلی.. ۲۱

۱-۳-۲-۲- اسید­های آلی در بدن. ۲۱

۱-۳-۲- ۳- برخی اسید­های آلی مورد استفاده در قالب افزودنی­های خوراک… ۲۲

۱-۳-۲-۳-۱- اسید فرمیک… ۲۲

۱-۳-۲-۳-۲- اسید لاکتیک… ۲۲

۱-۳-۲-۳-۳- اسید مالیک ۲۳

۱-۳-۲-۳-۴- اسید سیتریک ۲۳

۱-۳-۲-۳-۵- اسید تارتاریک ۲۴

۱-۳-۲-۳-۶- اسید ارتو فسفریک… ۲۴

۱-۳-۲-۴- اثراسید­های آلی بر عملکرد طیور ۲۴

۱-۳-۲-۵- اثر اسید­های آلی برpH دستگاه گوارش طیور ۲۶

۱-۳-۲-۶- اثر اسید­های آلی بر فراسنجه­های خونی طیور ۲۷

۱-۳-۲-۷- اثر اسید­های آلی بر قابلیت هضم مواد مغذی طیور ۲۷

۱-۳-۲-۸- اثر اسید­های آلی بر میکروب­ها و مرفولوژی روده طیور ۲۹

فصل دوم: مواد و روش فایل…………………………………………………………………………………… ۳۱

۲-۱- محل اجرای آزمایش… ۳۲

۲-۲- موقعیت و ابعاد سالن.. ۳۲

۲-۳- آماده سازی سالن.. ۳۲

۲-۴- واحد آزمایشی.. ۳۳

۲-۵- شرایط محیطی پرورش… ۳۳

۲-۵-۱- دما ۳۳

۲-۵-۲- رطوبت… ۳۴

۲-۵- ۳ – نور. ۳۴

۲-۵-۴- تهویه. ۳۴

۲-۵-۵- دانخوری و آبخوری.. ۳۵

۲-۶- برنامه های بهداشتی و واکسیناسیون. ۳۵

۲-۷- تیمارهای آزمایشی.. ۳۶

۲-۸- طرح آماری آزمایش… ۳۷

۲-۹- تجزیه آماری.. ۳۸

۲-۱۰- تنظیم جیره ها و تجزیه مواد غذایی.. ۳۸

۲-۱۱- صفات مورد بررسی در آزمایش… ۳۹

۲-۱۱-۱- اندازه گیری میزان خوراک مصرفی.. ۳۹

۲-۱۱-۲-اندازه گیری متوسط افزایش وزن بدن. ۴۰

۲-۱۱-۳- متوسط ضریب تبدیل خوراک… ۴۱

۲-۱۱-۴- اندازه گیری درصد تلفات… ۴۱

۲-۱۱-۵- تعیین میانگین وزن لاشه به صورت درصدی از وزن زنده در روز ۲۸. ۴۲

۲-۱۱-۶- تعیین میانگین قسمتهای مختلف لاشه به صورت درصدی از وزن زنده در روز ۲۸. ۴۲

۲-۱۲- قابلیت هضم ایلئومی ‌مواد مغذی.. ۴۳

۲-۱۳- درصد ماده خشک نمونه­ها ۴۴

۲-۱۴- درصد خاکستر نمونه­ها ۴۴

۲-۱۵- درصد پروتئین نمونه­ها (ایلئومی و خوراک) ۴۵

۲-۱۶- درصد چربی نمونه­ها ۴۵

۲-۱۷- تعیین ضرایب قابلیت هضم. ۴۶

۲-۱۸- آزمایشات بافت شناسی روده ۴۶

۲-۱۹- محاسبه فراسنجه­های خون. ۴۶

۲-۲۰- اندازه گیری pH.. ۴۷

فصل سوم: نتایج.. ۴۸

۳-۱- اثر تیمارهای آزمایشی بر صفات تولیدی جوجه­های گوشتی.. ۴۹

۳-۲- مقایسه میانگین قسمتهای مختلف لاشه (درصد از وزن زنده) در روز ۲۸. ۵۱

۳-۳- اثر تیمارهای آزمایشی بر pH سنگدان و سکوم. ۵۳

۳-۴- اثر تیمارهای آزمایشی بر فراسنجه­های سرم خون جوجه­های گوشتی.. ۵۳

۳-۵- اثر تیمارهای آزمایشی بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی جوجه­های گوشتی.. ۵۴

۳-۶- اثر تیمارهای آزمایشی بر خصوصیات مرفولوژی روده کوچک جوجه­های گوشتی.. ۵۵

فصل چهارم: بحث… ۵۷

۴-۱- اثر تیمارهای آزمایشی بر صفات تولیدی جوجه­های گوشتی.. ۵۸

۴-۲- اثر اسید آلی و مخمر ساکارومایسس سرویزیه بر صفات لاشه. ۵۹

۴-۳- اثر تیمارهای آزمایشی بر pH سنگدان و سکوم………………………………………………………… ۶۰

۴-۴- اثر تیمارهای آزمایشی بر فراسنجه­های سرم خون جوجه­های گوشتی……………………………… ۶۰

۴-۵- اثر تیمارهای آزمایشی بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی جوجه­های گوشتی.. ۶۱

۴-۶- اثر تیمارهای آزمایشی بر خصوصیات مرفولوژی روده کوچک جوجه­های گوشتی…………….. ۶۳

۴-۲- نتیجه گیری کلی.. ۶۵

۴-۳- پیشنهادات… ۶۶

منابع. ۶۷

اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویزیه و اسیدهای آلی بر مرفولوژی روده، فراسنجه های خونی، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد رشد جوجه‌‌های گوشتی
فهرست شکل­ها…………………………………………………………………………………………………………… صفحه

شکل ۱-۱- نمایی از پرز­های زبانی موجود در بخش­های مختلف روده کوچک (مولائی و همکاران، ۱۳۸۵) ۱۱

شکل ۱-۲- نمایی از پرز­های انگشتی موجود در بخش­های مختلف روده کوچک (مولائی و همکاران، ۱۳۸۵) ۱۱

شکل ۱-۳- ساختار شیمیایی اسید فرمیک… ۲۲

شکل ۱-۴- ساختار شیمیایی اسید لاکتیک… ۲۲

شکل ۱-۵- ساختار شیمیایی اسید مالیک… ۲۳

شکل ۱-۶- ساختار شیمیایی اسید سیتریک… ۲۴

شکل ۱-۷- ساختار شیمیایی اسید تارتاریک… ۲۴

شکل ۱-۸- ساختار شیمیایی اسید ارتوفسفریک… ۲۴

شکل۲-۱- مادر مصنوعی.. ۳۴

شکل۲-۲- دانخوری آویز و آبخوری سیفونی برای روز دهم به بعد. ۳۵

اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویزیه و اسیدهای آلی بر مرفولوژی روده، فراسنجه های خونی، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد رشد جوجه‌‌های گوشتی
فهرست جداول…………………………………………………………………………………………………………… صفحه

جدول۱-۱- کلاس بندی ساکارومایسس سرویزیه (یاماموتو ، ۲۰۰۲) ۱۵

جدول ۲-۱- شرایط دمایی تأمین شده در کل دوره پرورش… ۳۳

جدول ۲-۲- برنامه واکسیناسیون. ۳۶

جدول ۲-۳- اجزای تشکیل دهنده جیره­های پایه مورد استفاده در دوره­های (۲۱- ۱روزگی) و رشد (۴۲- ۲۲ روزگی) ۳۹

جدول ۳-۱- اثرات تیمارهای غذایی بر وزن بدن، افزایش وزن روزانه ، خوراک مصرفی ، ضریب تبدیل غذایی ۵۰

جدول ۳-۲- مقایسه میانگین قسمت‌های مختلف لاشه به صورت درصدی از وزن زنده در روز ۲۸. ۵۲

جدول ۳-۳- اثر تیمارهای غذایی بر pH سنگدان و سکوم در روز ۲۸. ۵۳

جدول ۳-۴- اثرات تیمارهای غذایی بر فراسنجه‌های خونی در روز ۳۵. ۵۴

جدول ۳-۵- اثر تیمارهای آزمایشی بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی جوجه­های گوشتی روز ۲۸… ۵۴

جدول ۳-۶- اثر تیمار­های آزمایشی بر خصوصیات مرفولوژی روده کوچک جوجه­های گوشتی. ۵۶

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.