مقاله نقش کیوی در حذف آلودگی های زیست محیطی و بررسی عوامل موثر بر آن (مطالعه منطقه ای کیوی در تنکابن)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش کیوی در حذف آلودگی های زیست محیطی و بررسی عوامل موثر بر آن (مطالعه منطقه ای کیوی در تنکابن) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش کیوی در حذف آلودگی های زیست محیطی و بررسی عوامل موثر بر آن (مطالعه منطقه ای کیوی در تنکابن)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش کیوی در حذف آلودگی های زیست محیطی و بررسی عوامل موثر بر آن (مطالعه منطقه ای کیوی در تنکابن)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش کیوی در حذف آلودگی های زیست محیطی و بررسی عوامل موثر بر آن (مطالعه منطقه ای کیوی در تنکابن) :

مقاله نقش کیوی در حذف آلودگی های زیست محیطی و بررسی عوامل موثر بر آن (مطالعه منطقه ای کیوی در تنکابن) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در علوم و فنون منابع طبیعی از صفحه ۱۱۷ تا ۱۲۸ منتشر شده است.
نام: نقش کیوی در حذف آلودگی های زیست محیطی و بررسی عوامل موثر بر آن (مطالعه منطقه ای کیوی در تنکابن)
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیو جذب
مقاله فلزات سنگین
مقاله ppm
مقاله پساب صنعتی
مقاله سینتیک جذب
مقاله روابط لانگمیر و فرندلی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق از پوست میوه کیوی (Actinidia carambola) برای حذف آلودگی فلزات سنگین (سرب، مس و نیکل) استفاده شد. محلول هایی از نمک نیترات این فلزات با غلظت های از پیش تعیین شده ساخته شد و در معرض پوست آسیاب شده کیوی قرار گرفت. سپس محلول از تفاله ها صاف و جذب آن توسط دستگاه جذب اتمی اندازه گیری شد. عوامل موثر بر جذب همچون pH، زمان تماس محلول فلزی با گیاه و غلظت محلول اولیه بهینه شدند. pHعامل بسیار مهمی در حذف فلز شناسایی شد. ترتیب جذب سه فلز مورد بررسی به صورت زیر بود:
Ni< Pb< Cu
مدل های همدمای لانگمیر و فرندلیچ که اولی جذب را در سطح و دومی جذب را علاوه بر سطح در لایه های زیرین تعریف می کند نیز بررسی شدند. نتایج نشان دادند که مدل همدمای لانگمیر، مدلی بود که جذب فلزات توسط پوست میوه کیوی از آن تبعیت می کند و معادله خطی به دست آمده از نمودار همدمای لانگمیر، به خوبی و با ضریب همبستگی بالا، بیوجذب انجام شده را پیش بینی کرد. بررسی های سینتیکی نیز، سینتیک درجه دوم را جهت جذب فلزات توسط پوست میوه کیوی اثبات کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.