مقاله دولومیتی شدن و کانی زایی تبخیری های سازند ساچون در برش الگو (جنوب شرق شیراز)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله دولومیتی شدن و کانی زایی تبخیری های سازند ساچون در برش الگو (جنوب شرق شیراز) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دولومیتی شدن و کانی زایی تبخیری های سازند ساچون در برش الگو (جنوب شرق شیراز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دولومیتی شدن و کانی زایی تبخیری های سازند ساچون در برش الگو (جنوب شرق شیراز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دولومیتی شدن و کانی زایی تبخیری های سازند ساچون در برش الگو (جنوب شرق شیراز) :

مقاله دولومیتی شدن و کانی زایی تبخیری های سازند ساچون در برش الگو (جنوب شرق شیراز) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در بلورشناسی و کانی شناسی ایران از صفحه ۶۰۹ تا ۶۲۰ منتشر شده است.
نام: دولومیتی شدن و کانی زایی تبخیری های سازند ساچون در برش الگو (جنوب شرق شیراز)
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ژیپس
مقاله انیدریت
مقاله آلاباستری
مقاله پورفیروبلاستی
مقاله دولومیت
مقاله سازند ساچون

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سازند ساچون (پالئوسن – ائوسن پایینی) متشکل از کربنات ها و تبخیری هایی است که در شرایط دریایی کم عمق و ساحلی سبخا نهشته شده اند. سازند ساچون در ناحیه مورد بررسی از سه بخش تبخیری زیرین، سنگ آهک بیوکلاستی میانی و تبخیری بالایی تشکیل شده است. واحد تبخیری زیرین و بالایی بیشتر از ژیپس های ثانویه حاصل از دیاژنز انیدریت – ژیپس تشکیل شده است. ژیپس های ثانویه بیشتر دارای بافت آلاباستری و پورفیروبلاستی به همراه آثار باقیمانده از بلورهای انیدریت هستند. بررسی سنگ شناختی نمونه های بخش میانی سازند ساچون در این منطقه نشان می دهد که مهم ترین فرایندهای تاثیرگذار، دولومیتی شدن و کانی زایی تبخیری است. بر مبنای بررسی های سنگ شناختی و ژئوشیمیایی چهار نوع دولومیت اولیه تا مراحل دفنی کم عمق شامل دولومیت خیلی ریز تا ریز (نوع یک)، نئومورفیک (نوع دوم)، لوزی رخ های شکل دار و مسطح در اندازه ریز تا متوسط (نوع سوم) و دولومیت پر کننده حفره ها و شکستگی ها (نوع چهارم) از یکدیگر تفکیک شده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.