مقاله بررسی ویژگی های ژئوشیمیایی و کانی شناسی زغال سنگ های حوزه زغالی کارمزد، البرز مرکزی، استان مازندران


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگی های ژئوشیمیایی و کانی شناسی زغال سنگ های حوزه زغالی کارمزد، البرز مرکزی، استان مازندران دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های ژئوشیمیایی و کانی شناسی زغال سنگ های حوزه زغالی کارمزد، البرز مرکزی، استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های ژئوشیمیایی و کانی شناسی زغال سنگ های حوزه زغالی کارمزد، البرز مرکزی، استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های ژئوشیمیایی و کانی شناسی زغال سنگ های حوزه زغالی کارمزد، البرز مرکزی، استان مازندران :

مقاله بررسی ویژگی های ژئوشیمیایی و کانی شناسی زغال سنگ های حوزه زغالی کارمزد، البرز مرکزی، استان مازندران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در بلورشناسی و کانی شناسی ایران از صفحه ۶۵۵ تا ۶۷۰ منتشر شده است.
نام: بررسی ویژگی های ژئوشیمیایی و کانی شناسی زغال سنگ های حوزه زغالی کارمزد، البرز مرکزی، استان مازندران
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ژئوشیمی
مقاله کانی شناسی
مقاله زغال سنگ
مقاله حوزه زغالی کارمزد
مقاله البرز مرکزی
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
معادن کارمزد در استان مازندران (ایران) به عنوان یکی از بزرگترین و قدیمی ترین مناطق تولیدکننده زغال سنگ در حوزه زغالی البرز مرکزی مطرح است. در تابستان ۸۴ به منظور بررسی ویژگی های ژئوشیمیایی و کانی شناسی زغال سنگ های حوزه زغالی کارمزد، از زغال سنگ، سنگ میزبان و باطله های زغالی، نمونه بردارهایی انجام گرفت. از نظر زمین شناسی تمام لایه های قابل کار زغال سنگ در سری میانی کارمزد با سن لیاس قرار دارند که شامل تناوبی از ماسه سنگ های درشت دانه، کنگلومرای ریز دانه، ماسه سنگ های ریز دانه خاکستری، همراه با لایه های شیل و آرژیلیت است. این زغال سنگ ها در گروه کم گوگرد و کم خاکستر رده بندی می شوند. بر اساس نتایج کانی شناسی و ژئوشیمی جز اکسید فسفر P۲O۵ اکسیدهای دیگر به کانی های موجود در زغال سنگ وابسته اند. نتایج ماتریس همبستگی، آنالیز خوشه ای و آنالیز مولفه اصلی نشان می دهد، بین درصد اکسیدهای Fe۲O۳-SO۳ و CaO-MgO-MnO رابطه معنادار و مثبتی وجود دارد و در دو گروه مجزا قرار می گیرند. این اکسیدها به ترتیب با کانی های پیریت با خاستگاه سین ژنتیک و کانی های کلسیت و دولومیت با خاستگاه اپی ژنتیک است. ارتباط مثبت بین درصد اکسیدهای SiO۲, Al۲O۳, Na۲O + K۲O و TiO۲ به مراتب ضعیف تر از گروه های دیگر است می باشد؛ که به دلیل حضور کانی های رسی، کوارتز و آناتاز با خاستگاه آواری است. بر اساس نتایج به دست آمده مقدار عناصر جزیی و نادر جز Cl به اجزای معدنی در زغال سنگ وابستگی دارند؛ به طوری که خاستگاه فلزات سنگین، عناصر Rb-V و عناصر Sr, Ba, Nb, Ce, Zr, Mo, W, Th, U, Y به ترتیب به کانی های سولفیدی، کانی های رسی و سنگ مادر وابسته اند. در زغال سنگ های کارمزد تمرکز TiO2 و اغلب عناصر جزیی و نادر بیشتر از زغال سنگ های جهان است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.