مقاله اثر زمان کاشت بر عملکرد دانه و تعیین سهم نسبی اجزای آن در ارقام آفتابگردان


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر زمان کاشت بر عملکرد دانه و تعیین سهم نسبی اجزای آن در ارقام آفتابگردان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر زمان کاشت بر عملکرد دانه و تعیین سهم نسبی اجزای آن در ارقام آفتابگردان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر زمان کاشت بر عملکرد دانه و تعیین سهم نسبی اجزای آن در ارقام آفتابگردان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر زمان کاشت بر عملکرد دانه و تعیین سهم نسبی اجزای آن در ارقام آفتابگردان :

مقاله اثر زمان کاشت بر عملکرد دانه و تعیین سهم نسبی اجزای آن در ارقام آفتابگردان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی) از صفحه ۸۱ تا ۹۳ منتشر شده است.
نام: اثر زمان کاشت بر عملکرد دانه و تعیین سهم نسبی اجزای آن در ارقام آفتابگردان
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آفتابگردان
مقاله اجزا عملکرد
مقاله تاریخ کاشت
مقاله رگرسیون مرحله ای

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تعیین تاریخ کاشت مناسب به منظور استفاده از شرایط مطلوب محیطی و انتخاب رقم مناسب در هر منطقه باعث افزایش عملکرد می شود. در این راستا پژوهشی دو ساله به صورت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان خوی طی سال های ۸۶ و ۸۷ به اجرا درآمد. سطوح فاکتور اول شامل هشت تاریخ کاشت (از ۵ اردیبهشت تا ۷ تیرماه با فاصله ۹ روز) و سطوح فاکتور دوم سه رقم سور، ایروفلور و آذرگل بود. ارتفاع بوته، قطر ساقه، درصد پوکی دانه و شاخص برداشت تحت تاثیر تاریخ کاشت قرار گرفته و با تاخیر در کاشت (به جز درصد پوکی) مقادیر هر کدام کاهش یافت. همچنین صفات تعداد دانه در طبق و وزن صد دانه و عملکرد دانه به طور معنی داری با تاخیر در زمان کاشت کاهش یافتند (از ۵۴۲۸ کیلوگرم در هکتاردر کشت دوم به ۳۴۴۰ کیلوگرم در هکتار در تاریخ کاشت هشتم). رقم دیررس آذرگل، با داشتن طبق های قطور (۱۷۱ سانتی متر) و تعداد دانه بیشتر در طبق (۱۰۶۷ عدد) همراه با دانه های سنگین تر نسبت به دو رقم دیگر عملکرد بالاتری (۵۲۰۸ کیلوگرم در هکتار) نشان داد. بالاترین سهم در تولید عملکرد دانه به تعداد دانه در طبق اختصاص یافت. حداکثر عملکرد دانه از رقم آذرگل در تاریخ کاشت دوم (۱۴م اردیبهشت) به دست آمد. حصول عملکرد قابل قبول (بیش از سه تن در هکتار) در تاریخ کاشت آخر (۷ا م تیر) پتانسیل منطقه را در کشت های مضاعف و در پی آن ارتقا سطح درآمد کشاورزان نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.