مقاله گروه بندی اکوتیپ های یونجه با استفاده از تجزیه های آماری چند متغیره
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله گروه بندی اکوتیپ های یونجه با استفاده از تجزیه های آماری چند متغیره دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله گروه بندی اکوتیپ های یونجه با استفاده از تجزیه های آماری چند متغیره کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گروه بندی اکوتیپ های یونجه با استفاده از تجزیه های آماری چند متغیره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله گروه بندی اکوتیپ های یونجه با استفاده از تجزیه های آماری چند متغیره :
مقاله گروه بندی اکوتیپ های یونجه با استفاده از تجزیه های آماری چند متغیره که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی) از صفحه ۱ تا ۱۳ منتشر شده است.
نام: گروه بندی اکوتیپ های یونجه با استفاده از تجزیه های آماری چند متغیره
این مقاله دارای ۱۳ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تنوع ژنتیکی
مقاله عملکرد علوفه
مقاله گروه بندی
مقاله یونجه
چکیده و خلاصهای از مقاله:
به منظور بررسی تنوع ژنتیکی اکوتیپ های یونجه و صفات موثر بر عملکرد علوفه، ۴۹ اکوتیپ یونجه زراعی در آزمایشی در قالب طرح لاتیس مربع ساده ۷×۷ در دو تکرار در سال ۱۳۸۵ در ایستگاه تحقیقات کشاورزی خسروشهر واقع در استان آذربایجان شرقی مورد بررسی قرار گرفتند. در این تحقیق صفات عملکرد علوفه تر، عملکرد علوفه خشک، تعداد روز تا ۵۰% گل دهی، ارتفاع بوته، تعداد ساقه، تعداد گره، فاصله میان گره، سرعت رشد و نسبت برگ به ساقه مورد ارزیابی قرار گرفتند. تجزیه واریانس داده ها حاکی از اختلاف زیاد بین اکوتیپ ها برای اکثر صفات بود. بر اساس مقایسه میانگین صفات برترین اکوتیپ ها از لحاظ عملکرد و کیفیت علوفه شماره های ۳۷ (فرانسه)، ۱۳ (محلی تبریز)، ۲۵ (گرگان)، ۱۲ (سبزوار) و ۴۶ (هریس) بود که می توانند برای تولید یک واریته سنتتیک جهت کشت در شرایط آبی مناسب باشند. در تجزیه کلاستر به روش WARD،۴۹ اکوتیپ یونجه در ۵ گروه متفاوت قرار گرفتند. اکوتیپ های گروه ۵ از لحاظ عملکرد علوفه و گروه ۲ از لحاظ کیفیت علوفه برتر بودند. در تجزیه به مولفه های اصلی نیز صفات مولفه اول موثر در گزینش اکوتیپ های پر محصول و مولفه دوم موثر در گزینش اکوتیپ هایی با کیفیت علوفه بالا می باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.