مقاله کلیات گیاه شناسی (گردو)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کلیات گیاه شناسی (گردو) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کلیات گیاه شناسی (گردو)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کلیات گیاه شناسی (گردو)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کلیات گیاه شناسی (گردو) :

کلیات گیاه شناسی

 

گردو در ختی است  زیبا وسایه افکن که بعنوان درخت زینتی بکار می رود . این درخت در مناطق معتدل دنیا رشد و پرورش می یابد .

 

گلهای نر و ماده روی یک پایه قرار دارند سنبله گلهای نر بصورت آویخته است ولی گلهای ماده آن بوضع قائم روی شاخه قرار درد .

 

میوه گردو  ، گرد و در دارون مغز قرار درد و در فاصله های پدره های نازکی قرار گرفته است . قشری که روی مغز گردو است سبز رنگ و کمی گوشتی می باشد

 

درخت گردو هنگامیکه به سن بیست سالگی  می رسد شروع به میوه دادن می کند و بلاترین باروری خود را در سنین پنجاه سالگی درد .

 

از تمام قسمتهای درخت گردو استفاده طبی به عمل می آید .

 

ترکیبات شیمیایی:

مغز گردو دارای چند اسید آلی ، مقدر کمی اسانس ، اگزالات آهک و ویتامینهای A,B,C,D,E می باشد . همچنین مغز گردو دارای مقدر کمی ( ۱۲%) ارسنیک است .

 

برگ درخت گردو دارای ۳ درصد اینوژیت ، اسید الاژیک ، اسید گالیک و اسانسی با بوی مخصوص و مقدری پارافین ، تانن ،  مواد چرب و املاح معدنی مانند کلسیم ، پتاسیم ، منیزیوم ، باریوم و همچنین کاروتن است .

 

پوسته گوشتدار میوه سبز گردو دارای امولسیون ، قند و اسیدهای آلی مانند اسید سیتریک ، اسید مالیک ، فسفاتها و اگزالات کلسیم است .

 

عصاره برگ درخت گردو خاصیت میکروب کشی و باکتری کشی درد .

 

در صد گرم مغز گردو خام و خشک مواد زیر موجود است

 

آب                                ۳/۵ گرم

 

پروتئین                        ۱۴/۸ گرم

 

مواد چربی                   ۶۵ گرم

 

مواد نشاسته ای          ۱۳ گرم

 

کلسیم                      ۱۰۰ میلی گرم

 

فسفر                      ۳۸۰ میلی گرم

 

آهن                        ۳ میلی گرم

 

سدیم                     ۲ میلی گرم

 

پتاسیم                   ۵۰ میلی گرم

 

ویتامین آ                 ۳۰ واحد

 

ویتامین ب ۱            ۰/۳۵ میلی گرم

 

ویتامین ب ۲            ۰/۱۲ میلی گرم

 

ویتامین ب ۳            ۱ میلی گرم

 

ویتامین ث               ۲ میلی گرم

 

خواص داروئی:

گردو از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است روغن گردو که از قدیم برای پختن غذاها از آن استفاده می شد است روغنی است به رنگ زرد روشن که دارای طعم مطبوع و ملایم است و باسانی تند (اکسیده ) می شود.

 

۱)گردو خون ساز و تصفیه کننده خون است

 

۲)گردو درمان کننده بیماریهای ریوی است

 

۳)گردو مسکن دل پیچه است

 

۴)اگر از گردو و عسل و مربا درست کنید برای اشخاص لاغر وتقویت و تحریک نیروی جنسی مفید است.

 

۵)مربای گردو ملین بوده و آپاندیس را تقویت می کند

 

۶)خوردن گردو از تشکیل سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا جلوگیری می کند

 

۷)پوست درخت گردو و پوست سبز گردو قابض است

 

۸)خوردن گردو برای تقویت جنسی مفید است

 

۹)گردو را با انجیر و موز بخورید مقوی حواس و مغز است

 

۱۰)اگر پوست تاز گردو را به دندان و لثه بمالید لثه و دندان را تقویت می کند

 

۱۱)دم کرده برگ درخت گردو برای درمان ورم مفاصل مفید است

 

۱۲)۵۰ گرم برگ گردو را در یک لیتر آبجوش ریخته و بمدت چند دققیه بجوشانید این جوشانده برای شست و شوی زخم ها و التیام انها بسیار مفید است .

 

۱۳) دم کرده برگ درخت گردو برای درمان ترشحات زنانه و بیماری سل مفید است

 

۱۴)جوشانده برگ درخت گردو درمان کننده سر درد ، سرمازدگی و بیماریهای پوستی است

 

۱۵)شیره قسمت سبز میوه را اگر چند بار روی زگیل بمالید آنرا از بین می برد

 

۱۶)قسمت سبز و تازه میوه گردو را اگر با آب بجوشانید و موهای خود را با آن رنگ کنید رنگ قهو ه ای به مو می دهد .

 

۱۷)برگ تازه درخت گردو حشرات موذی مانند بید و ساس را از بین می برد.

 

۱۸)اگر زن حامله روزی یک عدد گردو بخورد پس از زایمان پوست شکمش زیبایی خود را حفظ خواهد کرد

 

۱۹)چون گردو دارای مس می باشد بنابراین به جذب آهن در بدن کمک می کند

 

طرز استفاده:

گردوی تازه برنگ سفید با پوست زرد روشن است . مغز گردو را در ظرف سربسته در داخل فریزر نگاهدری کنید تا کهنه نشود .

 

مضرات :

گردو با داشتن مواد مغذی زیاد غذای بسیار خوبی است ولی نباید در خوردن آن اصراف کرد زیرا زیاده روی آن باعث ورم لوزه و زخم دهان می شود . مخصوصا گردو برای گرم زماج ها خوب نیست و معمولا بهتر است اینگونه افراد بعد از خوردن گردو دهان خود را بشویند و یا انار ترش و یا کمی سکنجبین یا سرکه بخورند . مغز گردو لطیف است و در اثر ماندن کهنه می شود ور نگ آن زرد یا قهو ه ای و طعمش تند می شود و باعث مسمومیت خواهد شد و نباید از آن استفاده شود

 

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.