مقاله تاثیر حضور آلاینده های فلزی سنگین سرب و روی در آب حفره ای، بر سرشتی های فیزیکی و ریزساختاری کائولینیت


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر حضور آلاینده های فلزی سنگین سرب و روی در آب حفره ای، بر سرشتی های فیزیکی و ریزساختاری کائولینیت دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر حضور آلاینده های فلزی سنگین سرب و روی در آب حفره ای، بر سرشتی های فیزیکی و ریزساختاری کائولینیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر حضور آلاینده های فلزی سنگین سرب و روی در آب حفره ای، بر سرشتی های فیزیکی و ریزساختاری کائولینیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر حضور آلاینده های فلزی سنگین سرب و روی در آب حفره ای، بر سرشتی های فیزیکی و ریزساختاری کائولینیت :

مقاله تاثیر حضور آلاینده های فلزی سنگین سرب و روی در آب حفره ای، بر سرشتی های فیزیکی و ریزساختاری کائولینیت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در بلورشناسی و کانی شناسی ایران از صفحه ۵۵ تا ۶۴ منتشر شده است.
نام: تاثیر حضور آلاینده های فلزی سنگین سرب و روی در آب حفره ای، بر سرشتی های فیزیکی و ریزساختاری کائولینیت
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرشتی های ریزساختاری
مقاله حد روانی
مقاله کائولینیت
مقاله شاره روزنه ای
مقاله SEM
مقاله XRD

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کائولینیت، به عنوان خاک با حساسیت و قابلیت تورم پذیری بسیار کم و مقاومت شیمیایی و کارایی بالا، همراه با دیگر عناصر خاک در بستر مراکز دفن زباله های شهری و صنعتی، کاربرد دارد. اینگونه مراکز در معرض آلاینده های گوناگون هستند. از این رو، بررسی چگونگی و تاثیر برهمکنش کائولینیت و آلودگی ضروری به نظر می رسد. در بررسی های گذشته، ارزیابی تاثیر تغییر ویژگی های شاره های نفوذی بر سرشتی های فیزیکی از دیدگاه ریزساختاری، کمتر بررسی شده است. بر این اساس در این مقاله، فرایند برهمکنش کائولینیت و آلاینده های فلزات سنگین بر ریزساختار کانی کائولینیت مورد بررسی قرار گرفته اند. همچنین تلاش شده است تا ارتباط کیفی موثری بین میزان تغییر سرشتی های فیزیکی – شیمیایی شاره روزنه ای و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکی ریزساختار خاک کائولینیت ارایه شود. بدین منظور، خاک رسی کائولینیت به طور مصنوعی و در شرایط آزمایشگاهی با دو آلاینده فلزی سرب و روی و نیز کاتیون تک ظرفیتی سدیم، آلوده شده است. سپس با آزمایش های فیزیکی و بررسی های ریزساختاری، تغییر رفتار خاک مورد ارزیابی قرار گرفته است. نتایج حدود آتربرگ به عنوان شاخص فیزیکی خاک ها نشان می دهد که با افزایش تراکم های آلاینده، حد روانی کاهش می یابد. در حضور تراکم های بالای کاتیون های دو ظرفیتی روی و سرب، به ترتیب، به دلیل شکل گیری ساختار لخته ای و انباشت آب در روزنه های ایجاد شده، نرخ کاهش حد روانی کمتر است. نتایج تصاویر SEM و میزان تغییرات شدت قله پراش پرتو X نیز تغییر ساختار در ریزبافت خاک و تشکیل ساختار لخته ای را تایید می کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.