مقاله بررسی سیاست های حمایتی دولت با استفاده از ماتریس تحلیل سیاست: مطالعه موردی سیب زمینی در استان همدان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی سیاست های حمایتی دولت با استفاده از ماتریس تحلیل سیاست: مطالعه موردی سیب زمینی در استان همدان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی سیاست های حمایتی دولت با استفاده از ماتریس تحلیل سیاست: مطالعه موردی سیب زمینی در استان همدان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سیاست های حمایتی دولت با استفاده از ماتریس تحلیل سیاست: مطالعه موردی سیب زمینی در استان همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی سیاست های حمایتی دولت با استفاده از ماتریس تحلیل سیاست: مطالعه موردی سیب زمینی در استان همدان :
مقاله بررسی سیاست های حمایتی دولت با استفاده از ماتریس تحلیل سیاست: مطالعه موردی سیب زمینی در استان همدان که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان از صفحه ۱۸۵ تا ۲۰۵ منتشر شده است.
نام: بررسی سیاست های حمایتی دولت با استفاده از ماتریس تحلیل سیاست: مطالعه موردی سیب زمینی در استان همدان
این مقاله دارای ۲۱ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شاخص های حمایتی
مقاله ماتریس تحلیل سیاست
مقاله مزیت نسبی
مقاله شاخص MI
چکیده و خلاصهای از مقاله:
این مطالعه با هدف بررسی سیاست های حمایتی دولت در تولید و صادرات سیب زمینی با استفاده از روش ماتریس تحلیل سیاست (PAM) برای دوره ۸۵-۱۳۸۰ در استان همدان انجام شده است. نتایج نشان می دهد که در تمام سال های مورد بررسی، دولت به وسیله سیاست های حمایتی، از بازار نهاده ها و محصول حمایت کرده است. تولید سیب زمینی در استان همدان در سال های ۸۱-۱۳۸۰ مزیت نسبی نداشته و سیاست حمایتی دولت به صورت پرداخت یارانه غیرمستقیم به محصول بوده است در حالی که در سال های ۸۵-۱۳۸۲ تولید آن از مزیت نسبی بالایی برخوردار بوده و سیاست حمایتی دولت به صورت وضع مالیات بر آن بوده است. همچنین مشخص شد که در سال ۸۰ مالیات غیرمستقیم و در دوره ۸۵-۱۳۸۱یارانه به نهاده های قابل تجارت تعلق گرفته است. برای محاسبه مزیت نسبی صادراتی از شاخص های مزیت نسبی آشکار شده (RCA) و مزیت نسبی آشکار شده متقارن (RSCA) طی دوره ۸۵-۱۳۷۸ استفاده شده است. نتایج نشان می دهد که ایران از مزیت نسبی صادراتی برخوردار بوده است. نتایج شاخص میچلی (MI) بیانگر این است که ایران در تولید این محصول به سمت تخصصی شدن حرکت کرده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.