کارآفرینی نان


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارآفرینی نان دارای ۵۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآفرینی نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز کارآفرینی نان۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآفرینی نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارآفرینی نان :

فصل اول :

هدف کلی :

اشتغال زایی در سطح کشور با توجه به بالا بودن درصد یکاری و همچنین کسب سود و نیز ارائه بهترین راهها برای تولید و با کیفیت تر نان که باعث رضایت مصرف کنندگان می‌گردد .

هدف جزیی :

  1. ۱. اشتغال زایی
  2. ۲. سود آوری
  3. ۳. اراعه یک کار مولد
  4. ۴. کاهش ضایعات نان
  5. ۵. افزایش کیفیت تولید
  6. ۶. شکوفایی اقتصادی
  7. ۷. رضایت مردم از نان‌های فانتزی

ضرورت تحقیق :

نان یکی از اصلی ترین ماده غذایی خانواده ها است و بخشی از درآمد خانواده را به خود اختصاص می‌دهد . پس دقت در تهیه و مصرف آن بسیار مهم می‌باشد . یکی از مهمترین اهداف موضوع نان ، اطلاع از مشکلاتی است که در تهیه و پخت نان برای نانوای‌ها و خرید و استفاده نان‌ها برای مردم می‌باشد . ارزان بودن قیمت نان در مقایسه با مواد غذایی مشابه مانند : برنج باعث عدم توجه افراد جامعه نسبت به این ماده غذایی شده است و همچنین رشد روز افزون و تراکم شدید جمعیت ، تناسب تعداد و پراکندگی واحدهای تهیه و توزیع نلن را نسبت به متغاضیان به هم زده است . و نیز صف‌های تولانی نانوایی ها باعث می‌شود که خانواده ها مبادرت به خریدن بیشتر از مقدار مورد نیاز خود کنند و بخشی از آن را مصرف و مازاد را دور بریزند ، و امروزه استفاده از نان فانتیزی توسط مردم به علل مختلفی چون ، پخت آسان – مصرف صحیح و تقریبا بدون ضایعات و بهداشتی تر بودن این نوع نان نسبت به نان‌های تئوری و سنتی بیشتر رایج گشته‌است . در این پروژه هر یک از علل به صورت مشروح بیان شدهخ تا با طرح این مسایل بتوانیم نان‌های دیگر را طوری پخت کنیم و راهکارهایی را استفاده کنیم که همانند نان فانتزی از مزایای بیشتری از قبیل پخت با کیفیت و آسان کمتر شدن مایعات و .… برخوردار باشد .

۱)مقدمه :

نان اصلی ترین غذای صفره خانواده های ایرانی است و به رغم فراز و نشیب‌های زیاد . در تولید گندم در تهیه آرد ، نحوه پخت و ورود انواع غذاهای جدید هنوز « نان » به عنوان اصلی ترین ماده غذایی نردم ما محسوب می‌شود بر اساس منابع آماری در حال حاضر حدود ۳۰ درصد از نان طبخ شده در کشور به دلیل مختلف دور ریزی می‌شود و سالانه میلیونها تومان هزینه اضافی توسط اقشار مختلف مردم به صورت ضایعاتی مانند نان خشک ، نان کپک زده ، نان سوخته ، نان خمیر و بد پخت از چرخه مصرف به دور ریخته می‌شود .

به طور کلی در طول سالیان دراز که پخت نان به شیوه سنتی رواج داشت . میزان ضایعات نان به شدت کنونی نبود . اما در دو دهه اخیر که جمعیت کشور افزایش قابل توجهی داشته و لاجرم روشهای سنتی پخت پاسخگوی نیاز چنین جمعییتی نبوده است . روش‌های ماشینی پخت نیز رواج یافته است . عدم انطباق ذائقه مردم با نانی که توسط دستگاه های ماشینی پخت می‌شود . نان گندم و آرد و نحوه عمل آوری خمیر نان توسط واحدهای نانوایی و عدم آموزش عملی متصدقان کار با دستگاههای پخت نان ماشینی و از طرفی نحوه نگهداری و مصرف نان توسط مصرف کننده را می‌توان عوامل تاثیر گذار بر ضایعات نان دانست .

در جهان صنعتی امروزه کیفیت به عنوان یکی از اساسی ترین ابزارها برای پیشرفت صنعت محسوب می‌شود . اگر تولید به معنای کلی و گسترده از روندی بهینه و مطلوب برخودار باشد طبیعی است کاهش و حتی گاهی حذف ضایعات را در پی دارد . در واقع اگر در تمامی مراحل تولید بتوانیم مقررات و ضرابط استاندارد در امراعات و اجرا کنیم از آفات ضایعات و در نتیجه خسارات اقتصادی مصون خواهیم بود و تولید و توجیه اقتصادی پیدا خواهد کرد که این خود باعث شکوفایی اقتصاد ملی می‌شود .

در این میان صنایع تولید کننده مواد غذایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند زیرا غذا از ضروریات زندگی و زنده بودن است . کیفیت ، ارزش غذایی ، بهداشت و سلامت ماده غذایی در برنامه استاندارد غذایی گنجانده شود .

تحقیقات صورا گرفته در زمینه بروز ضایعات موجود در صنعت تولید مواد غذایی حاکی از صنعت عوامل اجرایی استاندارد های مربوط به آماده سازی فرآیند پخت . نگهداری و توزیع مواد غذایی است .

در گستره زبان فارسی گندم و نان بنیاد هستی و پایه ادامه زندگی هست و بر اساس آیات متعددی در قرآن کریم از خوشه گندم به عنوان نعمت و برکت منبع اصلی غذا و یک دانه بهشتی نام برده شده‌است . از دیر باز اقوام و ادیان و ملل مختلف از گندم به عنوان الهه حاصلخیزی و زراعت ، هدیه‌ای از بهشت و نشانه‌ای از یمن و برکت الهی یاد می کنند .

گندم یکی از مهمترین ، ارزنده ترین و پایدار ترین دانه گیاهی است که طی قرون و اعصار متمادی دو شرایط سخت و دشوار کره زمین به حیات خود ادامه داده است .

مهمترین فرآورده حاصل از گندم نان است . نان غذای اصلی مردم در بسیاری از کشورهای جهان می‌باشد . و روزانه قسمت زیادی از نیازهای تغذیه‌ای شامل انرژی ، پروتوئین ، املاح معدنی و ویتامینهای گروهB را تامین می‌نماید .

ناسپاسی امروز ما نسبت به این ماده غذایی با انهرش موجب به کار بردن زیاد عبارت « ضایعات نان » در محافل علمی و غیر علمی شده است .

تاریخ دقیق نانوایی کاملا مشخص نشده‌است . به احتمال بسیار قدیمیترین نان دنیا در پنج هزار سال ۵۰۰۰ قبل در سوییس پیدا شده که در موزه لندن عزه‌ای از آن موجود است .

مشخصات طرح و تاریخچه

۲)عنوان نان فانتزی

تاریخ و محل ثبت شرکت : بهمن سال ۷۸ تهران

نام شرکت و نوع فعالیت آن : نان آوران سبوس تولید نان و شیرینی

ظرفیت تولید : ۱۰۰۰ تن

مبلغ سرمایه گذاری : ۵۰۰۰۰۰۰۰۰ ریال

شرکت سهامی خاص بوده و دارای ۱۰۰۰ سهم بین ۱۰ نفر می‌باشد .

مجوز از وزارت صنایع – بازرگانی – استانداری – محیط زیست و وضارت بهداشت .

شرایط عملیاتی :

تعداد رضر کاری : ۲۷۰ رضر

تعداد شیفت : نوبت زمان هر شیفت ۸ ساعت

ردیف

مواد اولیه

مقدار

واحد

ماهی یک بار خریداری می‌شود تن ۵/۶۲ = ۱۲۷۵۰

ماهی یک بار خریداری می‌شود تن ۴/۱ = ۱۲۱۷

۱

آرد

۷۵۰

تن

۲

نمک

۱۷

تن

ماهی یک بار خریداری می‌شود تن ۵/۲ ۱۲۳۰

۳

شکر

۳۰

تن

هر سه ماه یک بار خریداری می‌شود تن ۵ = ۴۲۰

هر سه ماه یک بار خریداری می‌شود تن ۱۸/۲ = ۴ ۷۵/۸

۴

روغن

۲۰

تن

۵

مایه مخمر

۷۵/۸

تن

هر سه ماه یک بار خریداری می‌شود تن ۱۸/۲ = ۴۶

۶

افزودنی‌ها

۶

تن

هر هفته خریداری می‌شود تن ۲۰۸ = ۴۸۱۰۰۰۰

۷

تخم مرغ

۱۰

تن

مشخصات سهامداران دبیران سر مایه :

ردیف

نام و نام خانوادگی

تعداد سهام

مبلغ اسمی

مبلغ کل

درصد

۱

میرزا خوشرویی

۲۵۰

۱۰۰۰۰۰

۲۵۰۰۰۰۰۰

۰۲۵/۰

۲

مجتبی استاد

۱۵۰

۱۰۰۰۰۰

۱۵۰۰۰۰۰۰

۰۱۵/۰

۳

هدایت نژاد کاوه

۲۰۰

۱۰۰۰۰۰

۲۰۰۰۰۰۰۰

۰۲۰/۰

۴

فیروز رئیسی

۳۰۰

۱۰۰۰۰۰

۳۰۰۰۰۰۰۰

۰۳۰/۰

۵

علی ابی زاده

۱۰۰

۱۰۰۰۰۰

۱۰۰۰۰۰۰۰

۰۱۰/۰

جمع

۱۰۰۰

۱۰۰۰۰۰

۱۰۰۰۰۰۰۰۰

۰۱۰۰/۰

برنامه تولیدات :

برنامه افزایش تولید تا ظرفیت عادی

ملاحضات

نام محصول

واحد

ظرفیت اسمس

سال اول

سال دوم

سال سوم

سال چهارم

سال پنجم

نان فانتزی

تن

۱۰۰۰

۰۸۰/۰

۰۸۵/۰

۰۹۰/۰

۰۱۰/۰

۰۱۰/۰

نان ساندویجی

نان شیر مال

تعداد ررزکار در سال = ۲۷۰ روز

تعداد شیفت در روز = ۱ شیفت

ساعات کار در هر شیفت = ۸ ساعت

مشخصات فنی ماشین آلات :

ردیف

نام ماشین آلات

قیمت

تعداد

برق مصرفی

۱

فرنچت نان و شیرینی

۱

۳

۲

میکسرخمیر(خمیر گیر)

۱

۵

۳

تنار خمیر گیر(متحرک )

۴

۴

چانه گیر

۱

۱

۵

رول کن خمیر نواری

۲

۳=۲*۵/۳

۶

سرند یک طبقه ( الک کردن آرد )

۱

۵/۳

۷

برش نان سوخاری

۱

۵/۰

۸

نرده‌های ۲ طبقه چرخدار

۲۰

۹

میزکار جهت بسته بندی

۲

۱۰

آسیاب آرد سوخاری

۱

۵/۵

ردیف

نام و نام خانوادگی

سمت

حقوق و مزایای ماهیانه

حقوق و مزایای سالیانه (۱۲ ماه)

۱

فاطمه میرزا کاشانی

حسابدار

۱۲۳۱۵۰۰

۱۴۷۷۸۰۰۰

۲

میرزا خوشرویی

مدیر عامل

۲۲۲۰۵۰۰

۲۶۶۴۶۰۰۰

۳

فیروز رئیسی

تولید

۱۵۶۷۵۰۰

۱۸۸۱۰۰۰۰

۴

علی ابی زاده

تولید

۱۱۲۵۲۰۰

۱۳۵۰۲۴۰۰

۵

مجتبی استاد

تولید

۲۱۹۲۰۰۰

۲۶۳۴۰۰۰

۶

سمیرا افضل آبادی

بسته بندی

۴۰۵۰۰۰

۴۶۸۰۰۰۰

۷

منیر احدی پور

بسته بندی

۱۲۱۳۵۰۰

۱۴۵۶۲۰۰۰

۸

حمیدرضا پورخادم

توزیع و فروش

۱۲۱۹۵۰۰

۱۴۶۳۴۰۰۰

۹

هدایت نژاد کاو

توزیع و فروش

۲۱۳۶۵۰۰

۲۵۶۳۸۰۰۰

۱۰

امید نیک‌منش

آزمایشگاه

۱۲۰۰۰۰۰

۱۴۴۰۰۰۰۰

جمع کل حقوق و مزایای پرسنل

۱۷۴۱۳۴۴۰۰

بیمه سهم کار فرما ( ۰/۰۲۰ )

۳۴۸۲۶۸۸۰

جمع کل حقوق و مزایای سالیانه پرسنل

۲۰۸۹۶۱۲۸۰

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.