معماری روستایی و اقتصادی ۶۸ ص


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل فشرده
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) zip ارائه میگردد
تعداد صفحات فایل : ۶۸

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : ۶۸ صفحه

معماری روستایی و اقتصادی نام درس : شناخت و طراحی معماری روستا موضوع تحقیق : معماری روستایی و اقتصادی نام استاد : جناب آقای عامری سیاهوش اسامی دانشجویان : لی لا مساح ربانی ریحانه سعیدی کیا معماری روستایی و اقتصادی ۶۸ ص
فهرست موضوعات مقدمه روستا چیست؟
توسعه روستایی چیست؟
استراتژی توسعه روستایی رویکردهای اقتصادی رویکردهای اجتماعی – فرهنگی رویکردهای فضایی، منطقه‌ای و ناحیه‌ای تعریف و مفهوم رشد و اقتصاد معیارهای اندازه گیری توسعه ویژگی‌های مهم توسعه اقتصادی منابع عمده معیشت در حوزه نفوذ روستا فعالیت‌های بخش کشاورزی فعالیت‌های بخش صنعت فعالیت‌های بخش خدمات تحلیل و استنتاج از بررسی‌های حوزه نفوذ منابع اقتصادی روستا فضاهای ضروری در خانه‌های روستایی ۱۰- فضا و ابزار کار ۱۱-توان اقتصادی یا قدرت خرید خانواده مقدمه انسان پیش از آموختن کشاورزی و کشف فنون و ابزارهای مختلف، برای تامین نیازهای زندگی خود به کوچ و چندجانشینی می‌پرداخت.
انسان‌ها برای تامین غذای موردنیاز خود و یافتن مکانی مناسب برای سکونت، به مکان‌های مناسب دارای منابع طبیعی (مرتع، آب، حیوانات) مهاجرت می‌نمودند.
از زمانی که انسان کشاورزی را آموخت و توانست ابزارهای مورنیاز زندگی خود را بسازد به یکجانشینی روی آورد و روستاها متولد شدند.
روستاها یا دهات، اولین مراکز اجتماعی زندگی نوین انسان محسوب می‌شوند.
طبق تحقیقات باستان‌شناسان، قدیمی‌ترین دهکده‌های جهان که تاکنون بوسیله حفاران پیدا شده، در خاورمیانه واقع است.
دو روستا در ”جارمو“ و ”تپه سربین“ واقع در ایران و عراق امروزی، نشان می‌دهد که یکجانشینی یا تشکیل اجتماعات روستایی، دست‌کم به ۱۰۰۰۰ سال پیش بر می‌گردد.
با رشد و تکامل مراکز روستایی و ظهور کسب‌وکارهایی غیرازکشاورزی (تجارت، خدمات، حکومت‌) شهرها بوجود آمدند.
بخاطر تمرکز بالای جمعیت در مناطق شهری توام با رشد پرشتاب صنایع و خدمات، به سرعت شهرها توسعه پیدا کردند در حالیکه روستاها به کندی حرکت نمودند.
روستا چیست؟
”ده“ (یا ”قریه“) به معنی سرزمین است.
از نظر تقسیمات کشوری، ”ده“ (یا ”روستا“ ویا ”آبادی“) در ایران، کوچکترین واحد سکونتی و اجتماعی-سیاسی است.
کشور به چندین استان (دارای استاندار)، هر استان به چند شهرستان (دارای فرماندار)، و هر شهرستان به چند بخش (دارای بخش‌دار)، و هر بخش به چند شهر (دارای شهردار) و روستا (دارای کدخدا) تقسیم می‌شود.
البته به مجموعه‌ای از چندین ده هم دهستان گفته می‌شود که مسؤول آن دهیار نامیده می‌شود.
مطابق سرشماری‌هایی که در کشور انجام می‌شود، به نقاطی که کمتر از ۵۰۰۰ نفر جمعیت داشته باشند روستا، و به نقاط بیش از ۵۰۰۰ نفر شهر گفته می‌شود.
البته استثنائاتی نیز (علیرغم ملاک مذکور) وجود دارد.
مردم روستا، از طریق کشاورزی امرار معاش می‌کنند به همین جهت بعدها، در تعریف روستا، شغل کشاورزی نیز به عنوان اساس کار روستاییان اضافه گردید.
البته تعاریف دیگری نیز از روستا (یا ده) در کشور وجود دارد که از مجموع آن‌ها می‌توان این تعریف را ارایه نمود: روستا، عبارت از محدوده‌ای از فضای جغرافیایی است که واحد اجتماعی کوچکی مرکب از تعدادی خانواده که نسبت به هم دارای نوعی احساس دلبستگی،

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.