مقاله میکروبیوستراتیگرافی سازند گورپی در منطقه موک (جنوب شیراز)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله میکروبیوستراتیگرافی سازند گورپی در منطقه موک (جنوب شیراز) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله میکروبیوستراتیگرافی سازند گورپی در منطقه موک (جنوب شیراز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله میکروبیوستراتیگرافی سازند گورپی در منطقه موک (جنوب شیراز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله میکروبیوستراتیگرافی سازند گورپی در منطقه موک (جنوب شیراز) :

مقاله میکروبیوستراتیگرافی سازند گورپی در منطقه موک (جنوب شیراز) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در زمین شناسی ژئوتکنیک (زمین شناسی کاربردی) از صفحه ۱۰۱ تا ۱۱۰ منتشر شده است.
نام: میکروبیوستراتیگرافی سازند گورپی در منطقه موک (جنوب شیراز)
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیوزوناسیون
مقاله کرتاسه بالایی
مقاله روزن داران پلانکتون
مقاله زاگرس
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بررسی روزن داران پلانکتون سازند گورپی در منطقه موک (جنوب شیراز) منجر به ارایه زیست زون هایی در این ناحیه شد که هماهنگی قابل ملاحظه ای با دیـگر مناطق تتیس از خود نشان می دهند. در این مطالعه، ۷ زیست زون برای سازند گورپی تعیین گردید. زیست زونهای ۱ (Dicarinella asymetrica) و۲ (Rosita fornicata) به ترتیب نشانگر سانتونین پیشین و پسین هستند. زیست زون های ۳(Globotruncanita elevata) ، (Globotruncana ۴ ventricosa) و ۵ (Globotruncanita calcarata) به ترتیب زمان های کامپانین پیشین، میانی و پسین را نشان می دهند و زیست زون های ۶ (Globotruncana falsostuarti) و ۷ (Gansserina gansseri) نشانگر ماستریشتین پیشین و ماستریشتین میانی تا میانه ماستریشتین پسین هستند. نبود زیست زون Abathomphalus mayaroensis نتیجه ای از گسستگی رسوبی در زمان ماستریشتین پسین پسین است که این گسستگی، توسط لایه ای گلوکونیت دار بر روی آخرین زیست زون (ابتدایی ترین بخش های سازند پابده) نیز خود را نشان می دهد. این گسستگی، در صحرا دارای هیچ نشانه ای نیست، از طرفی حضور کانی گلوکونیت در ابتدای سازند گورپی و آهک های سرخ رنگ انتهای سازند سروک نیز نشانه ای از ناپیوستگی قبل از نهشت سازند گورپی است.
سازند گورپی در این منطقه ۲۸۷۶ متر ضخامت شامل شیل، آهک رسی و آهک مارنی دارد که مرز زیرین آن با سازند سروک به صورت ناپیوسته فرسایشی و با سازند روی خود (پابده) ناپیوسته موازی است و سنی از سانتونین پیشین تا میانه ماستریشتین پسین را در بر می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.