ساختار مدیریت و نظام آموزش و پرورش در مدرسه سعادت بوشهر ۴۱ ص


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل فشرده
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) zip ارائه میگردد
تعداد صفحات فایل : ۳۸

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : ۳۸ صفحه

ساختار مدیریت و نظام آموزش و پرورش در مدرسه سعادت بوشهر دانشگاه آزاد اسلامی – بوشهر این مقاله در ۲۰ صفحه تنظیم و مندرجات آن به شرح زیر است: – خلاصه نوشتار ۱- پیشینه مکتب داری و بنیان نخستین مدرسه در بندر بوشهر.
۲- پایه گذاران دیرین و نگهداران راستین مدرسه سعادت.
۳- مباحثی پیرامون معلّمان مدرسه.
۴- سخنی پیرامون مدرسه سعادت و دانش آموزان آن.
۵- وضعیت امتحانات وکیفیت نمرات.
۶- جوایز و هدایا.
۷- هزینه و تأمین درآمد و بودجه مدرسه.
۸- منابع و مآخذ.
۹- پیوست ها؛ شامل: ۱- پیشینه برنامه درسی وکیفیت کتاب ها، اجزا و وسایل تعلیم و تربیت (وسایل مخصوص کلاس ها، وسایل ویژه و موجود در دفتر مدرسه، وسایل و ابزار موجود در مدرسه) آدس منزل: تهران، الهیّه، خیابان خزر (نبش کوچه فرهاد)، پلاک ۵۳، طبقه ۸ ، دکتر سیّد احمد حسینی کازرونی کد پستی: ۱۹۱۴۸۱۴۵۹۱ ، تلفن: ۲۶۴۱۰۶۸ / ۲۰۰۱۱۲۶ ، همراه: ۲۰۰۴۳۵۴ ۰۹۱۱ محلّ کار: بوشهر ، دانشگاه آزاد اسلامی (به صورت پروازی) ، دانشکده ادبیّات و علوم انسانی ، تلفن: ۲۰۰۴۳۵۴ ۰۹۱۱ خلاصه نوشتار: معارف پروری و روشنفکری، همراه با فراورده ها و محصولات فرهنگی در بوشهر و در دوران گذشته و کنونی، پیشینه ای بس طولانی دارد.
به قدمت تمدّن و تاریخ روزگارانش، از عصر عیلامیان تا قرون جدید و از دوران معاصر تاکنون.
در دوران معاصر، مدرسه سعادت بوشهر به طرز جدید در سال ۱۳۱۷ هـ .
ق.
(مطابق با ۱۲۷۸ هـ .
ش.
و ۱۸۹۶ میلادی) در محلّ کنونی آن که هنوز به همان نام پابرجاست، در ۱۰۸ سال پیش پایه گذاری شد.
مدرسه سعادت که شکل تحوّل یافته مدرسه احمدیه در بوشهر می باشد توسّط احمدخان دریابیگی، حاکم بلندآوازه بوشهر و بنادر خلیج فارس – که خود دانش آموخته رشته فنون مهندسی از دارالفنون – تهران بود، بنیان گذاری شد.
نام مدرسه از نام خانوادگی نخستین معلّم و مدیر این مدرسه که سعادت بود اخذ و بر آن مدرسه اطلاق گردید.
مدرسه سعادت بوشهر که در زمان سلطنت مظفّرالدّین شاه قاجار افتتاح گردیده، نخستین مدرسه غیرانتفاعی کشور بوده که با خودیاری مردم، زیر نظر انجمن معارف و وکلای منتخب مدرسه اداره می شده و دولت وقت، هیچ گونه هزینه ای از بابت اداره آن نداشته است.
این مدرسه از پاره ای جهات از نظر ساختمانی، آموزشی، اداری و مالی، روش تعلیم و تربیت، وسایل و ابزار و عناصر دیگر در آن زمان، منحصر به فرد و دارای ویژگی های خاصّ خود بوده است.
تحصیل کردگان این مدرسه، بعدها از جمله روشنفکران و بزرگان علم و ادب، بازرگانی و تجارت، حرفت و صنعت، لیاقت و هنر، عمران و آبادی و مدیریت های گوناگون اداری و علمی و آموزشی در منطقه بوده اند و در سطح کشور و خارج از آن صاحب مقامات عدیده ای گردیده اند.
غالب دانش آموختگانش در یک صد سال پیش، برای تکمیل تحصیلاتشان راهی ممالک مترقّی غرب شدند و پس از فراغت از تحصیل و برگشت به وطن، در رده های بالای مشاغل مملکتی به ارائه خدمات پرداختند.
ساختار مدیریت و نظام آموزش و پرورش در مدرسه سعادت بوشهر (ازجمله نخستین مدارس کشور) دکتر سیّد احمد حسینی کازرونی – دانشیار گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی – بوشهر ۱- پ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.