کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس ۱۸ ص


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل فشرده
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) zip ارائه میگردد
تعداد صفحات فایل : ۱۹

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : ۱۹ صفحه

مقدمه قرار است سردخانه ای در شهر طبس برای تأمین ۰۰۰/۴۵ نفر ساخته شود.
در این سردخانه گوشت گاو و گوسفند و مرغ از اول تیرماه تا آخر شهریور ماه توسط اهالی کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از ۲۴ ساعت نگهداری برای مصرف روز بعد به بازار عرضه می شود.
گوشت های ذخیره شده تا اول دیماه نگهداری و از اول دیماه تا آخر اسفند به ترتیب به طور مساوی هر روز به بازار عرضه می شوند (فرض بر آنستکه در این سه ماه کشتار وجود ندارد).
سیب و هلو برای مصرف یک ماه جمعیت در اواخر مرداد ماه وارد سردخانه می شود (که برای بالا نرفتن از سردخانه به برش این محصول را بصورت ۱۵ روزه در نظر گرفته ایم).
در اوایل مهر ماه نگهداری می شود از اول مهر ماه تا آخر همان ماه بطور مساوی و روزانه به بازار عرضه می گردد.
محصولات در زمستان برای مصرف یک ماه جمعیت وارد سردخانه می شود و تا آخر مرداد نگهداری می شود.
سیب زمستانی در اخر آزذرماه برای مصرف یک ماه اهالی وارد سردخانه می شود و تا اول فروردین نگهداری می شود و تا آخر همان ماه بطور مساوی به بازار فرستاده می شود.
خیار و سبزیجات برای مصرف ۱۵ روز نگهداری و هنگام لزوم به بازار عرضه می شود (همیشه) فصل اول طراحی سردخانه عمومی شهر طبس ۱-۱ خواسته های پروژه محاسبه بار برودتی حداکثر برای سردخانه مذکور انتخاب دیوارها و مصالح مناسب طرح و نقشه پلان سردخانه ، همراه مقیاس نقشه موتورخانه ترسیم مدار لوله کشی با فرض سیستم دو کمپر سوره و چند اواپراتور ترسیم سیکل تبرید و محاسبه قدرت کمپرسورها محاسبات و تعیین کندانسور آبی یا کندانسور هوایی تعیین مشخصات هریک از اواپراتورها ۱-۲ موقعیت سردخانه : عرض جغرافیایی ارتفاع در سطح یا (m)  درجه حرارت هوا C (در تابستان)  هوای تر درجه حرارت زمستان مقدار رطوبت نسبی در ساعت ۱۲.
۳۰   ۳۳۳۶  ۹۰۰ مطلق متوسط متوسط روزانه  ۰۵/۳۷  ۸۸/۳-  ۱۶    حداقل حداکثر حداقل حداکثر ۳۴       ۱۹ ۴۸ ۳/۲۴ ۷/۴۳      در جدول فوق مشخصات شهر طبس آورده شده است.
۱-۳ فرضیات : مبرد R-22 ، درجه حرارت راهروها ۲۱C است و درجه حرارت پیش سرد کن ۱C- و ارتفاع سردخانه ۵m است ارتفاع اتاقهای انجماد سریع ۲m و سردخانه بصورت سوله در نظر گرفته شده است.
در دنباله مقدار مصرف سرانه متوسط در سال و مقدار مصرف روزانه هر نفر و مقدار محصول که قرار است در سردخانه نگهداری شود را به صورت یک جدول ارائه می شود.
۱-۴ تنوع محصولات محصول مصرف سرانه متوسط در سال (kg) مقدار مصرف روزانه (kg) مقدار محصولی که باید نگهداری شود (kg)  پرتقال ۱۵ ۰۴۱۶۷/۰ = ۳۶۵ / ۱۵ ۵۶۲۵۰ = ۴۵۰۰۰ (۳۰ ( ۴۱۷۶/۰  سیب ۱۵ ۰۴۱۶۷/۰ = ۳۶۵ / ۱۵ ۵۶۲۵۰ =۰۰ ۴۵۰ (۳۰ ( ۴۱۷۶/۰  هلو ۱۰ ۰۲۷۳۹/۰ = ۳۶۵ / ۱۰ ۳/۳۶۹۸۶ = ۴۵۰۰۰ (۳۰ ( ۰۲۷۳۹/۰  خیار ۱۵ ۰۴۱۶۷/۰ = ۳۶۵ / ۱۵ ۷۲/۲۷۷۳۹ =۰۰ ۴۵۰ (۱۵ ( ۴۱۷۶/۰  سبزیجات ۲۵ ۰۶۸۹/۰ = ۳۶۵ / ۲۵ ۴۶۲۳۲ =۰۰ ۴۵۰ (۱۵ ( ۰۶۸۹/۰  سیب زمستانی ۱۵ ۰۴۱۶۷/۰ = ۳۶۵ / ۱۵ ۵۶۲۵۰ = ۴۵۰۰۰ (۳۰ ( ۴۱۷۶/۰  گوشت گاو ۳۵ ۰۹۵۸/۰ = ۳۶۵ / ۳۵ ۳۸۹۹۹۰= ۴۵۰۰۰ (۹۰ ( ۰۹۵۸/۰  گوشت گوسفند ۳۵ ۰۹۵۸/۰ = ۳۶۵ / ۳۵ ۳۸۹۹۹۰= ۴۵۰۰۰ (۹۰ ( ۰۹۵۸/۰  گوشت مرغ ۲۰ ۰۵۴۷۹/۰ = ۳۶۵ / ۲۰ ۵/۲۲۱۸۹۹= ۴۵۰۰۰ (۹۰ ( ۰۵۴۷۹/

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.