کارآفرینی درصنایع غذائی ۱۰۵ ص


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل فشرده
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) zip ارائه میگردد
تعداد صفحات فایل : ۱۰۴

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : ۱۰۴ صفحه

دانشگاه علمی کاربردی پودمانی خانه کارگر فرآورده های لبنی استاد ارجمند: جناب آقای بهرامی زاده گرد آورنده : علی اکبریوسفی تابستان ۱۳۸۵ کارآفرینی درصنایع غذائی ۱۰۵ ص
فهرست : عنوان صفحه بخش اول: مقدمه ۶ پوکی استخوان بیماری خاموش ۶ بخش دوم : کلیات درباره شرکت ۱۰ خلاصه فعالیت تعاونی ۱۰ تاریخچه شرکت ۱۱ تنظیم دوایربه خدماتی و تولیدی ۱۵ چارت سازمانی ۱۶ بخش سوم: آزمایشگاه ۱۷ خطوط تولید ۲۰ مراحل پاستوریزاسیون شیر ۲۰ تولید پنیر سفید مخصوص صبحانه ۲۱ مراحل ساخت کره پاستوریزه ۳۲ خط تولید دوغ پاستوریزه ۳۳ مراحل تولید خامه قنادی شیرین شده ۳۳ خط تولید کشک مایع ۳۴ مراحل تولید پنیر پیتزا ۳۶ خط تولید ماست خامه ای ۳۸ بخش چهارم : انبار ۳۹ انبار های سرپوشیده ۳۹ انبار های باز ۳۹ وظایف انباردار ۳۹ انواع موجودی های انبار ۴۰ کالای انتقالی از سایر انبار ها و اجناس بر گشتی ۴۲ مدارک خرید ۴۴ تحویل کالا به انبار ۴۴ تحویل دائم ۴۵ نحوه و موارد استفاده از فرم رسید انبار ۴۵ در خواست کالا و مواد از انبار ۴۶ تحویل وخروج کالا ازانبار ۴۷ کارتکس انبار ۵۱ گزارش موجودی از انبار ۵۳ اصول ایمنی و حفاظت انبار ۵۴ بخش پنجم : مقدمه ۵۶ عوامل موثر در بالا بردن میزان فروش ۵۷ بازاریابی و تبلیغات ۵۸ مزایای تبلیغات ۵۹ وظایف مدیر بازاریابی و فروش ۶۰ بخش ششم : دایره سرپرستی ۶۱ نقش واحد سرپرستی به عنوان جزیی از سیستم ۶۱ اصول مدیریت و سرپرستی ۶۲ واحد خرید مواد ۶۵ خرید های داخلی ۶۶ در خواست خرید مواد ۶۶ سفارش کالا به فروشنده ۶۷ بازرسی و کنترل اجناس خریداری شده ۶۸ بخش هفتم : گردش حساب های صنعتی ۶۹ کارآفرینی درصنایع غذائی ۱۰۵ ص
فهرست حساب های ترازنامه ای ۷۰ کارآفرینی درصنایع غذائی ۱۰۵ ص
فهرست حساب های سود و زیانی ۷۲ بهای تمام شده کالای فروخته شده ۷۳ هزینه ها ۷۴ سایر درآمدها ۷۴ کسور درآمد ۷۴ سیستم حسابداری صنعتی کارخانه ۷۴ کنترل مواد ۷۸ کسر و اضافات مواد ۸۰ عوامل بهای تمام شده مواد اولیه ۸۲ نحوه ثبت مواد برگشتی به انبار ۸۴ هزینه های مشترک و فرعی کارخانه ۸۵ کنترل هزینه های دستمزد ۸۷ حسابداری حقوق و دستمزد ۸۹ دستمزد اوقات تلف شده ۹۰ پاداش کارکنان ۹۱ ذخیره دستمزد ایام مرخصی ۹۱ توضیحاتی راجع به برخی کسورات دستمزد بیمه ۹۴ پرداخت مساعده ۹۵ انحرافات حقوق و دستمزد ۹۶ کنترل سربار کارخانه ۹۷ برآورد هزینه های سربار.
۹۷ تجزیه تحلیل کسری یا اضافات سربار کارخانه ۱۰۰ بخش هشتم : واحد تعمیرات ۱۰۱ نگهبانی ۱۰۱ نتیجه گیری وجع بندی ۱۰۲ منابع و ماخذ ۱۰۵ بخش اول : مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند.
اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر رو

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.