طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل ۵۶ ص.Doc


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل فشرده
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) zip ارائه میگردد
تعداد صفحات فایل : ۵۹

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : ۵۹ صفحه

فرم اطلاعاتی طرحهای مربوط به متقاضیان تسهیلات بانکی              ۱- مشخصات متقاضی           نام شرکت :شرکت صنایع غذایی شادگل              شماره: ۲۸/۲/۱۳۷۸         تاریخ ثبت : ۱۱۳۵ نیشابور    نوع فعالیت : تولیدی          تبیین در خواست متقاضی :   ۲- معرفی طرح :          ۱-۲- نام طرح :   روغن نباتی جامد شادگل      ۲-۲- هدف از اجرای طرح :  واحد تصفیه روغن نباتی خام و تولید روغن نباتی جامد   ۳-۲- مشاور- مشاوران طرح :  مشاور صنعتی سها طوس    ۴-۲- نوع تولید/ تولیدات طرح :  روغن نباتی جامد – گاز اکسیژن – خمیر صابون    ۵-۲- ظرفیت تولیدی طرح :   در سال ۳۰۰۰۰ تن روغن نباتی جامد     ۶-۲- پیش بینی نیاز بازار : با توجه به نیاز داخلی کشور و شرایط فراهم شده برای صادرات توسط دولت محترم این واحد میتواند بخشی از نیاز جامعه را فراهم کند.
   ۷-۲- میزان رقابتی بودن تولیدات : با توجه به نیاز جامعه بحث رقابت در بازار جایگاهی ندارد    ۸-۲- میزان کل سرمایه گذاری ثابت طرح :  ۶۴,۱۹۳,۱۳۱ هزار ریال       ۹-۲- سرمایه در گردش طرح :  ۱۸,۱۵۲,۱۶۹ میلیون ریال                 ۱۰-۲- مجوزهای اخذ شده :          الف : اعلامیه تاسیس ۲۸۰۸۴/۲ مورخ ۴/۲/۸۲         ب :          ج :          ۱۱-۲- دوره اجرای طرح : حداکثر ۲۱ ماه         ۱۲-۲- چگونگی پیش بینی تأمین منابع مالی طرح :        ۲۰% سرمایه گذاری متقاضی و ۸۰ % تسهیلات تبصره ای .
       ۱۳-۲- دوره بازپرداخت تسهیلات دریافتی ازآغازبهره برداری ۳سال         ۱۴ -۲- سود مورد انتظار متقاضی ۱۲۶۷ میلیون ریال          ۱۵-۲- نرخ بازگشت سرمایه ۲۰%          ۱۶-۲- وثیقه پیشنهادی متقاضی محل اجرای طرح و ماشین آلات          مقدمه روغنها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند .
رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از جانب محققین ، متخصصین و مسئولین امر در این زمینه است .
روغن کشی از دانه های روغنی به وسیله چرخهای اعصاری در ایران ، از قرنها پیش مرسوم بوده و بیشتر مصرف دارویی داشته است .
مصرف روغن نباتی به عنوان یک ماده غذایی به همراه دیگر محصولاتی نظیر برنج و آرد ، از سال ۱۳۲۵ معمول شده است .
مردم ایران در بدو امر با اکراه و از روی ناچاری به استفاده از روغن نباتی مبادرت می نمودند و آن را فاقد مواد مورد نیاز بدن دانسته ، حتی مصرف آن را مضر می دانستند ، تا این که به تدریج با آگاهی از ترکیبات و خواص مواد تشکیل دهنده روغن نباتی ، به مصرف آن روی آوردند و در ب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.