پاورپوینت کتابخانه ی مجلس ۲۹ اسلاید


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل فشرده
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) zip ارائه میگردد
تعداد صفحات فایل : ۲۹

قسمتی از محتوی پاورپوینت

تعداد اسلاید : ۲۹ صفحه

بسم اللّه الرحمن الرحیم عنوان : کتابخانه ی مجلس ارائه دهنده : هادی بقیعی استاد ارجمند: خانم دلقندی بهار ۸۷ ۲ مجموعه‌ها آنچه که اکنون کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی را بصورت یک گنجینه کم نظیر درآورده مجموعه‌ای است از کتاب‌ها، نشریه‌ها، اسناد و اشیایی که به تدریج اهدا و یا خریداری شده است.
۳ این گنجینه، متشکل از اجزای ذیل است که در این قسمت به اجمال آنها را معرفی می‌کنیم: · کتاب‌های چاپی · گنجینه نسخ خطی · نشریات · مجموعه‌های اهدایی · اسناد تاریخی و ملی · اسناد و انتشارات سازمان ملل و مجامع بین‌المللی وابسته · گزارش‌های دولتی · میکروفیلم نسخ خطی و نشریات قدیمی · تصاویر دیجیتالی نسخ خطی و نشریات قدیمی · اشیاء موزه‌ای شامل تابلوهای نقاشی، هدایای مقامات رسمی دیگر کشورها به روءسای مجلس شورای اسلامی ۴ نیروی انسانی هنگامی که نخستین مدیر کتابخانه برگزیده شد، کتابخانه با یک مدیر، یک معاون و یک عضو آغاز به کار کرد و در مدت ریاست ایشان با اینکه تعداد کتاب‌ها فزونی گرفت ولی تشکیلات اداری کتابخانه آهنگی کند داشت و تعداد نیروی انسانی آن در سال ۱۳۱۶ به شش نفر رسید.
در طی سال‌های ۱۳۱۶ ـ ۱۳۳۹ در ادامه روند توسعه و گسترش کتابخانه، تعداد کارمندان به سیزده تن رسید و به تدریج تا سال ۱۳۴۶ به شانزده نفر افزایش یافت.
طی سال‌های ۱۳۵۴ تا ۱۳۵۳ به رغم گسترش کمی و کیفی کتابخانه، تعداد کارکنان به ۱۳ نفر و سپس در سال ۱۳۵۴ به ده نفر تقلیل یافت.
از این پس، کتابخانه با ۱۳ نفر اداره می‌شد.
۵ بعدها تعداد کارکنان کتابخانه افزایش یافت؛ مخصوصاً پس از تصویب اساسنامه کتابخانه در مجلس شورای اسلامی، تعداد کارکنان در سال ۱۳۷۷ تا مرز ۸۴ نفر رسید.
توسعه روزافزون کتابخانه و ایجاد بخش‌های جدید و ضرورت تسهیل دسترسی محققان به منابع کتابخانه موجب شده که این تعداد تا کنون به ۱۲۵ نفر برسد.
البته محققان و مصححان برجسته و نامدار کشور که در گروه‌ها و شوراهای علمی با مرکز پژوهش و آموزش همکاری دارند رابطه استخدامی با کتابخانه ندارند.
۶ بودجه تاسیس کتابخانه با آنکه قانونی بود و در ماده ۱۳۵ نظامنامه داخلی مجلس شورای ملی مصوب ۱۷ دی ماه ۱۲۸۷ “دایره کتابخانه” پیش‌بینی شده بود؛ اما به خاطر عدم تخصیص بودجه برای آن تا سال ۱۲۹۰ هیچ اقدامی برای خرید کتاب و سایر فعالیت‌هایی که نیاز به منابع مالی داشت صورت نگرفت.
۷ در سال ۱۳۲۱ در زمان مدیریت آقای شریفی و در نتیجه کوشش‌های وی، نخستین بار اعتباری برای هزینه کارهای فنی کتابخانه از قبیل تهیه پاورپوینت کتابخانه ی مجلس ۲۹ اسلاید
فهرست کتاب‌های خطی و فیش کتاب‌های چاپی و خرید کتاب در بودجه مجلس شورای ملی منظور گردید.
این اعتبار، نخست در حدود پنجاه هزار ریال بود و بعدها به تدریج افزایش یافت و در سال ۱۳۴۰ به دویست هزار ریال رسید.
در بودجه سال ۱۳۴۲ مبلغ یک میلیون ریال برای خرید کتاب و تهیه پاره‌ای از لوازم ضروری برای کتابخانه به تصویب رسید و در سال‌های بعد به کارپردازی اجازه داده شد که هزینه خرید کتاب از محل صرفه‌جویی ها تامین شود (بدون ذکر هیچ محدودیتی در مبلغ) و در نتیجه، این اعتبار گسترده که برای کتابخانه در نظر گرفته شد منجر به پیشرفت و گ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.