مبانی نظری و پیشینه تحقیق توسعه گردشگری با دیدگاه راهبردی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مبانی نظری و پیشینه تحقیق توسعه گردشگری با دیدگاه راهبردی دارای ۷۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مبانی نظری و پیشینه تحقیق توسعه گردشگری با دیدگاه راهبردی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مبانی نظری و پیشینه تحقیق توسعه گردشگری با دیدگاه راهبردی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مبانی نظری و پیشینه تحقیق توسعه گردشگری با دیدگاه راهبردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مبانی نظری و پیشینه تحقیق توسعه گردشگری با دیدگاه راهبردی :

جزئیات:

توضیحات: فصل دوم پژوهش کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی و فارسی دارد (به شیوه APA)

۲-۱-گردشگری ۷

۲-۲- تاریخچه گردشگری ۷

۲-۲-۱- عهد باستان ۷

۲-۲-۲- قرون وسطی ۸

۲-۲-۳- رنسانس ۹

۲-۲-۴- انقلاب صنعتی ۹

۲-۲-۵- جهانگردی نوین ۱۰

۲-۳- انواع گردشگری ۱۰

۱- گردشگری تندرستی (گردشگری سلامت) ۱۰

۲- گردشگری درمانی (گردشگری سلامت) ۱۰

۳- گردشگری پزشکی (گردشگری سلامت) ۱۰

۴- گردشگری ورزشى ۱۱

۵- گردشگری ماجراجویی ۱۱

۶- گردشگری کشاورزی ۱۱

۷- گردشگری مجازی ۱۱

۸- گردشگری زیست محیطی ۱۱

۹- گردشگری فروشگاه کتاب ۱۱

۱۰- گردشگری آموزشی ۱۲

۱۱- گردشگری آثار باستانی ۱۲

۱۲- گردشگری تفننی ۱۲

۱۳- گردشگری فراگیر ۱۲

۱۴- گردشگری دائمی ۱۲

۱۵- گردشگری سفری ۱۲

۲-۴- توسعه پایدار گردشگری ۱۵

۲-۵- تعریف اوقات فراغت ،تفریح وجهانگردی ۲۲

۲-۶-ارتباط بین گردشگری واوقات فراغت ۲۳

۲-۷- گردشگری و اهمیت آن ۲۳

۲-۸-گردشگری و آثار آن ۲۴

۲-۸-۱- آثار اقتصادی جهانگردی ۲۴

۲-۸-۲- آثار اجتماعی و فرهنگی ۲۵

۲-۸-۳- آثار محیطی ۲۶

۲-۹- اجزاء و عناصر صنعت گردشگری ۲۸

۲-۱۰- گردشگر ۳۵

۲-۱۱- برنامه ریزی ۳۶

۲-۱۲- ویژگی‌های برنامه ریزی ۳۷

۲-۱۳- انواع برنامه ریزی ۳۷

۲-۱۴- رویکرد های برنامه ریزی گردشگری ۳۹

۲-۱۵- برنامه ریزی گردشگری ۴۱

۲-۱۶- برنامه ریزی استراتژیک ۴۲

۲-۱۷- مدل مفهومی برنامه ریزی استراتژیک گردشگری منطقه ۴۳

۲-۱۸- مراحل برنامه ریزی استراتژیک ۴۵

۲-۱۹- ماتریس برنامه ریزی استراتژیک کمی (QSPM) 57

۲-۲۰- روستا ۶۲

۲-۲۱- انواع روستا از نظر سکونت گاهی ۶۳

۲-۱-گردشگری

واژه ((توریسم ))از دوبخش ترکیب یافته است :((تور)) به معنای سفر ،گشت،مسافرت، سیاحت، و((ایسم)) ،پسوندی که اشاره به مکتب یا اندیشه ای فلسفی ،مذهبی ، سیاسی ،ادبی وغیره دارد. بنابراین توریسم یعنی مکتبی که پایه فکری آن سیاحت وگردشگری است.

ریشه یونانی این واژه ((توریست)) است که از یونان به اسپانیا ، سپس به فرانسه واز آنجا به انگلیس واردشده است. در قرن ۱۴میلادی ، tour به معنای ((نوبت)) یا ((دوره خدمت)) در قرن ۱۵به معنای ((حرکت دورانی)) ودرقرن۱۷ به معنای ((مسافرت کردن به اطراف )) به کارمی رفت ودرقرن ۱۸و۱۹ کلمات ((توریسم))و((توریست)) از آن گرفته شد. توریسم نه تنها درزبان های فرانسوی وانگلیسی ،بلکه در اکثر زبان های زنده دنیا بااندکی اختلاف درتلفظ ،مفهومی مشترک دارد. در زبان فرانسه تور علاوه بر ((نوبت)) ،به مفهوم ((حرکت)) ،((مسافرت)) و((گردش))نیزمی باشد، خواه این گردش به دور دنیاویاحرکت به دور محوری باشد. (شاهد ،‌1388،ص ۹)

درفرهنگ لغات فارسی ، گردشگری راچنین تعریف کرده اند: در اقطارعالم سفرکردن وشناخت،مسافرت برای تفریح وسرگرمی،سفری که در آن مسافربه مقصدی می رودوسپس به محل سکونت خود بازمی گردد.

بورکات ومرلیک در سال ۱۹۸۱ گردشگری راسفری موقتی وکوتاه معرفی می کنند که درآن گردشگر برای سیروسیاحت به منطقه ای خارج از محل سکونت وکار خود می رود.

سازمان جهانی گردشگری تعریف جامعی را از گردشگری ارائه داده است که بسیاری از محققان وصاحب نظران آن را به رسمیت شناخته اند. سازمان مذکور گردشگری رااینگونه تعریف کرده است: ((تمام مسافرت هایی که منجر به اقامت حداقل یک شبه درمقصد شود، امامدت زمان دوربودن از منزل نباید بیش از یک سال باشد)) . ( رضوانی ، ۱۳۷۴، ص ۹۷)

۲-۲- تاریخچه گردشگری

۲-۲-۱- عهد باستان

مردم تمدن های ما قبل تاریخ با اهداف مختلفی از جمله غذا ، آب و هوا ، دوری از خطر و یا بلایای طبیعی اقدام به مسافرت می کردند . با گذشت زمان و کسب فنون و دانش های مختلف ، مردم اندک اندک تمایل به یکجا نشینی پیدا کردند و از این به بعد بیشتر با انگیزه ی تجارت و معامله مسافرت می کرد . اولین امپراطوری های عهد باستان در آفریقا و آسیا و خاورمیانه ایجاد شدند . به وجود آمدن زیر بناهای اقتصادی موجب به وجود آمدن جاده ها ومسیر ها شد ، در این دوران حاکمان ماموران خود را به منظور سر کشی به درگیری ها و گرفتن مالیات به نقاط دیگر روانه می کرد . برای اولین بار در مصر بود که خاندان سلطنتی برای تفریح از این جاده ها و مسیر ها عبور کردند و این امر موجب گسترش جاده ها و به وجود آمدن کاروانسراها شد ، بعد ها با به قدرت رسیدن امپراطوری آسوری ها این مسافرت ها با شدت بیشتری همراه بود و پس شکست دادن امپراطوری آسوری به وسیله ی ایران ، موجب به وجود آمدن مسیر هایی طولانی شد و حتی ایرانی ها کالسکه هایی برای حمل مسافر ساختند و در مسیرها علامت هایی برای شناسایی مسیر برای مسافران ایجاد شد . یونانیان از دو جهت توانستند نقش مؤثری در جهانگردی ایفا کنند ، یک ، با ضرب سکه که دیگر مسافران مجبور نبودند برای خرید کالا معاوضه کنند و با خود از مبدا حرکت کالا حمل کنند ، دو ، با گسترش زبان یونانی، دیگر بیشتر مردم مشکل زبان نداشتند و به راحتی قادر به برقراری ارتباط بودند . در آن زمان سفر به یونان از رونق بسیار خوبی برخوردار بود که بیشتر سفرها هم به وسیله کشتی و از طریق دریا انجام می شد . رومیان برای استفاده از هوای آفتابی به مصر می رفتند و مردم مصر هم برای دیدن باران و استفاده از هوای خنک به روم می رفتند . فردی به نام پوسانیاس که اهل یونان بود در ۱۷۰ میلادی،کتاب ده جلدی با نام راهنمای یونان منتشر کرد تا مسافران به ویژه رومی ها را راهنمایی کند ولی رومیان برعکس به مصر سفر می کردند . در گذشته هم جهانگردان مانند جهانگردان امروزی میل زیادی به خرید اجناس داشتند و مسئله ی پنهان کردن کالاهایی که از گمرک وارد کشور می شد امری عادی بود . که این وضع هنوز هم ادامه دارد ، زیرا در آن زمان ۲۵ درصد واردات به عنوان عوارض گمرکی ضبط می گردید .(فیروزیان ، ۱۳۸۸، ص ۱۸)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.