مقاله شبیه سازی رواناب خروجی در حوزه های آبخیز فاقد آمار با استفاده از مدل


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شبیه سازی رواناب خروجی در حوزه های آبخیز فاقد آمار با استفاده از مدل دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شبیه سازی رواناب خروجی در حوزه های آبخیز فاقد آمار با استفاده از مدل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبیه سازی رواناب خروجی در حوزه های آبخیز فاقد آمار با استفاده از مدل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شبیه سازی رواناب خروجی در حوزه های آبخیز فاقد آمار با استفاده از مدل :

مقاله شبیه سازی رواناب خروجی در حوزه های آبخیز فاقد آمار با استفاده از مدل که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در کشاورزی پویا از صفحه ۲۵۷ تا ۲۶۷ منتشر شده است.
نام: شبیه سازی رواناب خروجی در حوزه های آبخیز فاقد آمار با استفاده از مدل
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مدل AWBM
مقاله حوزه آبخیز
مقاله شبیه سازی
مقاله رواناب
مقاله بارندگی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
روش های متعددی برای برآورد رواناب حاصل از بارندگی در حوزه های آبخیز وجود دارد که یکی از این آن ها استفاده از مدل های هیدرولوژیکی است. مدل های هیدرولوژیکی این امکان را می دهند تا با شبیه سازی فرایند رواناب – بارش (AWBM)، رواناب حاصل از بارندگی در حوزه هایی که جریان رودخانه اندازه گیری نشده است با حداقل زمان ممکن و کمترین هزینه ارزیابی شود. مدل AWBM که در سال ۱۹۹۳ توسط بوتون تکامل یافت، یکی از انواع مدل های بارش – رواناب است، که قادر است رواناب را از بارش روزانه یا ساعتی محاسبه نماید. کاربرد نتایج نوع روزانه مدل، در مطالعات مدیریت و استحصال آب و نتایج نوع ساعتی، برای محاسبات طراحی سیل است. این مدل باتقسیم اثر تغییر پذیری ظرفیت ذخیره حوزه به سه ظرفیت ذخیره (C1, C2, C3) و برآورد سطوح هر یک از این ظرفیت ذخیره ها (A1, A2, A3)، رواناب حاصل از هر یک از این سطوح را با استفاده از داده های روزانه بارش، بده و تبخیر و تعرق و با کمک بهینه سازی پارامترهای آن در حوزه ها شبیه سازی می کند. تحقیق مذکور در سال های ۱۳۷۶ و ۱۳۷۷ به انجام رسیده است. در این تحقیق جهت ارزیابی مدل AWBM از تعدادی از زیرحوزه های آبخیز درجه۲ مهارلو، مند، کل و زهره در استان فارس استفاده شده است. داده های روزانه بارش، رواناب و تبخیر و تعرق در مدت زمانی حدودا ۲۰ ساله مد نظر قرار گرفت. بارش های روزانه به کمک روش TPSS به صورت منطقه ای در آمده و بده های روزانه هم به صورت بده ویژه محاسبه شد. سپس به کمک مدل و با بهینه سازی پارامتر های مدل، میزان دقت و کارایی مدل در برآورد ضریب همبستگی بین رواناب مشاهده ای و برآوردی مورد ارزیابی قرارگرفت. نتایج محاسبه شده توسط مدل در کلیه زیر حوزه ها نشان داد که مدل می تواند شبیه سازی قابل قبولی در شرایط کشور ما داشته و با اطلاعات قابل دسترس، پاسخ حوزه های فاقد آمار (یا با آمار کوتاه مدت) را محاسبه کرده و از قابلیت خوبی در طراحی و تحقیق برخوردار باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.