مقاله بررسی استفاده از تغذیه جنینی جوجه های گوشتی به عنوان یک روش تغذیه اولیه


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی استفاده از تغذیه جنینی جوجه های گوشتی به عنوان یک روش تغذیه اولیه دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی استفاده از تغذیه جنینی جوجه های گوشتی به عنوان یک روش تغذیه اولیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی استفاده از تغذیه جنینی جوجه های گوشتی به عنوان یک روش تغذیه اولیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی استفاده از تغذیه جنینی جوجه های گوشتی به عنوان یک روش تغذیه اولیه :

مقاله بررسی استفاده از تغذیه جنینی جوجه های گوشتی به عنوان یک روش تغذیه اولیه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در کشاورزی پویا از صفحه ۴۱۷ تا ۴۲۵ منتشر شده است.
نام: بررسی استفاده از تغذیه جنینی جوجه های گوشتی به عنوان یک روش تغذیه اولیه
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جوجه های گوشتی
مقاله تغذیه جنینی
مقاله تغذیه بعد از هچ
مقاله روده کوچک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق به منظور ارزیابی قابلیت تغذیه جنینی در جبران دسترسی دیر هنگام جوجه های گوشتی به غذا و تاثیر آن بر عملکرد و ویژگی های مورفولوژیک روده جوجه های گوشتی انجام شد. در روز ۱۶ انکوباسیون، ۴۰۰ عدد تخم مرغ بارور، وزن کشی شده و به ۴ گروه آزمایشی با ۴ تکرار و هر تکرار شامل ۲۵ عدد تخم مرغ تقسیم شدند. طرح مورد استفاده به صورت فاکتوریل (۲×۲) در قالب طرح کاملا تصادفی بود. یک میلی لیتر از محلول کربوهیدرات در روز ۱۷۵ انکوباسیون به مایع آمنیوتیک تخم مرغ های بارور دو گروه تزریق شد و در دو گروه دیگر بدون تزریق هیچ ماده ای، مشابه گروه های تزریق شده عمل شد. پس از هچ، جوجه ها شمارش، وزن کشی و بلافاصله به سالن آزمایشی منتقل شدند. دو گروه آزمایشی تزریق شده و بدون تزریق، به مدت ۱۲ ساعت از دسترسی به خوراک محروم شدند، در حالی که دو گروه دیگر که شامل تزریق شده و بدون تزریق بودند، از زمان ورود به سالن آزمایشی، به طور آزاد به خوراک دسترسی داشتند. در روز دوم پرورش، نمونه برداری از روده جهت بررسی مورفولوژیکی صورت گرفت. تزریق کربوهیدرات به داخل تخم مرغ های جوجه کشی، به طور معنی داری موجب افزایش وزن جوجه های هچ شده و نسبت وزن جوجه هچ شده به وزن تخم مرغ جوجه کشی گردید (P<0.01). تزریق محلول کربوهیدرات توانست اثر منفی کاهش وزن سینه (P<0.05) و ران (P<0.01) ناشی از دسترسی دیر هنگام به خوراک در سن ۲ روزگی را مرتفع نماید. دسترسی سریع تر به خوراک، موجب افزایش معنی دار وزن بدن (P<0.01) و خوراک مصرفی (P<0.05) در دوره ۲۱-۱ روزگی شد، اما این تاثیر در دوره ۴۲-۲۱روزگی و کل دوره مشاهده نگردید. اثر تزریق کربوهیدرات بر وزن بدن و خوراک مصرفی در دوره های مختلف، معنی دار نبود (P>0.05). نحوه تزریق و روش تغذیه، تاثیر معنی داری بر ضریب تبدیل خوراک نداشت (P>0.05). تزریق کربوهیدرات ها و دسترسی سریع تر به خوراک موجب افزایش طول و مساحت پرزهای روده در سن ۲ روزگی شد (P<0.05).
بر اساس نتایج این آزمایش، تزریق کربوهیدرات توانست بخشی از اثرات منفی محرومیت غذایی در سنین اولیه را جبران نماید، اما تزریق کربوهیدرات و گرسنگی اولیه کوتاه مدت بر عملکرد نهایی سویه گوشتی به کار رفته در این آزمایش بی تاثیر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.