مقاله بررسی تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد هیبریدهای خارجی ذرت شیرین و خیلی شیرین در منطقه جیرفت


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد هیبریدهای خارجی ذرت شیرین و خیلی شیرین در منطقه جیرفت دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد هیبریدهای خارجی ذرت شیرین و خیلی شیرین در منطقه جیرفت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد هیبریدهای خارجی ذرت شیرین و خیلی شیرین در منطقه جیرفت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد هیبریدهای خارجی ذرت شیرین و خیلی شیرین در منطقه جیرفت :

مقاله بررسی تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد هیبریدهای خارجی ذرت شیرین و خیلی شیرین در منطقه جیرفت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در یافته های نوین کشاورزی از صفحه ۱ تا ۱۲ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد هیبریدهای خارجی ذرت شیرین و خیلی شیرین در منطقه جیرفت
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ذرت شیرین
مقاله ذرت خیلی شیرین
مقاله تاریخ کاشت
مقاله بلال تازه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد هیبرید های ذرت شیرین آزمایشی به مدت یک سال زراعی در سال ۱۳۸۶ در اراضی مرکز تحقیقات کشاورزی جیرفت به مرحله اجرا رسید. تعداد ۸ هیبرید ذرت شیرین و خیلی شیرین شامل EX08716636، Obsession، Harvest Gold، Chase، Temptation، Challenger، Basin، وPower House به همراه هیبرید شاهد KSC403su در دو تاریخ کاشت ۳۱ مرداد ماه و ۱۵ شهریور ماه کشت شدند. آزمایش با استفاده از کرت های یک بار خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار به مرحله اجرا رسید که در آن تاریخ کاشت به عنوان عامل اصلی شامل دو سطح و هیبرید ها به عنوان عامل فرعی در ۹ سطح مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج به دست آمده حاکی از آن است که میانگین تولید بلال سبز در مرحله برداشت اقتصادی از تاریخ کاشت ۳۱ مرداد ماه حدود ۲۷۵۴ تن در هکتار بود. تاریخ کاشت ۱۵ شهریور ماه با عملکرد بلال تازه معادل ۲۴۰۵ تن در هکتار کمترین مقدار بود. بالاترین عملکرد بلال تازه از هیبرید Basin حدود ۳۰۷۳ تن در هکتار و کمترین مقدار بلال تازه از هیبرید Temptation به میزان ۲۰۴۲ تن در هکتار حاصل شد. بالاترین عملکرد بلال تازه ۳۲۴۲ تن در هکتار ازهیبرید Basin و ۳۱۸۷ تن در هکتار از هیبرید Power House از تاریخ کاشت ۳۱ مرداد ماه به دست آمد. در نهایت هیبرید های Harvest Gold و Power House و Basinدر تاریخ کاشت ۳۱ مرداد ماه برای منطقه جیرفت مطلوبیت بیشتری داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.