مقاله مدیریت بهینه مصرف آب در مزارع تولید پنبه


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدیریت بهینه مصرف آب در مزارع تولید پنبه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت بهینه مصرف آب در مزارع تولید پنبه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت بهینه مصرف آب در مزارع تولید پنبه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت بهینه مصرف آب در مزارع تولید پنبه :

مقاله مدیریت بهینه مصرف آب در مزارع تولید پنبه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در یافته های نوین کشاورزی از صفحه ۲۲۳ تا ۲۳۲ منتشر شده است.
نام: مدیریت بهینه مصرف آب در مزارع تولید پنبه
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله باران فصل رشد
مقاله پنبه
مقاله بهینه سازی مصرف آب
مقاله استان مازندران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق در شرق استان مازندران و روی محصول پنبه صورت پذیرفت. مقادیر بهینه آب مصرفی در شرایط محدودیت زمین و محدودیت آب برای منطقه مورد نظر، ارزیابی شد. با تاثیر دادن مقدار بارندگی بر تابع تولید، روابط بهینه آب مصرفی در شرایط محدودیت زمین و محدودیت آب تعدیل گردیدند. نتایج نشان داد روابط تعدیل شده به میزان بارندگی وابستگی دارند. نتایج حاصل از محاسبات انجام شده نشان داد با افزودن مقدار بارندگی فصل رشد در تابع تولید، تابع تولیدی با ضرایب متفاوت با تابع تولید اولیه که بدون تاثیر بارندگی در فصل رشد محاسبه می شد بدست می آید. رابطه حاصله از مقادیر Ww و R نشان داد با افزایش مقدار بارندگی در فصل رشد مقدار Ww به صورت غیر خطی کاهش یافت. بدین ترتیب که با اعمال ضریب بارندگی در فصل رشد در روابط مربوط به مقادیر بهینه مصرف آب آبیاری و تاثیر آن محاسبات می توان در استفاده از منابع آب موجود صرفه جویی بیشتری نمود. این گونه صرفه جویی ها در ابعاد کلان خود می تواند موجب افزایش سطح زیر کشت در هر منطقه شود. با تحلیل فراوانی برای دوره های برگشت مختلف مقادیر بهینه آب مورد نیاز نیز بدست آمد. بنابراین با استفاده از تحلیل فراوانی می توان نتیجه گرفت مثلا، اگر احتمال وقوع باران در فصل رشد با احتمال %۸۰ موردنظر باشد پس بایستی مقدار Ww برای پنبه در منطقه ۱۸۰ میلی متر باشد. لذا با این احتمال وقوع و مقدار منابع آب موجود می توان تخمین مناسبی از سطح زیر کشت محصول مورد نظر را تعیین نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.