پاورپوینت بررسی بیماری بلاست برنج، لکه سیاه سیب، لکه اجری بادام و پوسیدگی قهوه ای


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل فشرده
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت بررسی بیماری بلاست برنج، لکه سیاه سیب، لکه اجری بادام و پوسیدگی قهوه ای دارای ۴۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت بررسی بیماری بلاست برنج، لکه سیاه سیب، لکه اجری بادام و پوسیدگی قهوه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پاورپوینت بررسی بیماری بلاست برنج، لکه سیاه سیب، لکه اجری بادام و پوسیدگی قهوه ای۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت بررسی بیماری بلاست برنج، لکه سیاه سیب، لکه اجری بادام و پوسیدگی قهوه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت بررسی بیماری بلاست برنج، لکه سیاه سیب، لکه اجری بادام و پوسیدگی قهوه ای :

پاورپوینت بررسی بیماری بلاست برنج ، لکه سیاه سیب ، لکه اجری بادام و پوسیدگی قهوه ای در ۴۰ اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

بیماری بلاست برنج

syn . pyricularia oryzae Cav.

شاخه ASCOMYCOTA

رده Pyrenomycetes

خانواده Magonaporthaceae

علائم :

در این بیماری تمامی اندام های هوایی گیاه در طول دوره رشد میتوانند به این بیماری مبتلا شوند بیماری بلاست غالبا نوک برگ به صورت سوختگی آغاز میشود و به تدریج به بقیه قسمت ها می رود.این قارچ در گره ها و محل بندها ساقه ضایعاتی را ایجاد میکند که منجر به پوسیدگی و خشک شدن انها می شود وزودتر در معرض شکسته شدن قرار میگیرند آلودگی معمولا در اواخر فصل که تجمع رطوبت در گره ها به علت افزایش اندام های زایشی زیاد است انجام میگیرد

عامل بیماری:

عامل بیماری بلاست برنج قارچی به نام Pyricularia oryzaeکه از رده قارچهای ناقص Deuteromycetesمیباشد

اسپورP.oryzae را از محیط کشت مصنوعی به دست می آورند همراه با قطعات آب در قاعده برگ های انتهای قبل از اینکه از غلاف خارج شوند الودگی شدید را به وجود می اورد علت این بیماری به وجود آمدن سازش نژادهای مختلف قارچ عامل بیماری با شرایط اقلیمی متفاوت است گسترش این بیماری به عوامل جوی حرارت رطوبت زیاد باد و کاربرد نامناسب کودهای شیمیایی به خصوص کودهای ازت دارمیباشد و با وجود شرایط مساعد از راه روزنه یا به طریق مکانیکی وارد سلول های اپیدرم می شوند

مشخصات قارچ عامل بیماری:

میسلیوم این قارچ داخلی بوده و کنیدیوفورها به صورت منفرد یا دسته ای ساده می باشند که در محل دیواره عرضی وتورم شده هر کنیدیوفور در مرحله اول یک کنیدی می سازد و زمانی که کنیدی ـزازد شد رشدش متوقف نشده و از کنار محل اتصال کنیدی به نمو خود ارامه می دهد و در فاصله ای دومین کنیدی خود را تولید میکند معمولا کنیدی ها از سلول انتهایی یا قاعده که کمی گرد است جوانخ میزنند و به ندرت از سلول های بالایی یا میانی عمل جوانه زدزن صورت میگیرد.

مبارزه:

(۱تاریخ کاشت : برنج هایی که زودتر کاشته میشوند کمتر از برنج هایی که دیرتر کاشته میشوند مبتلا میشوند

(۲اگر عمق نشا در دسته های اصلی کم ولی فاصله بوته ها از یکدیگر زیاد باشد خسارت کمتر است

(۳رعایت میزان مصرف کود: باید استفاده از کودهای ازته را به حداقل برسانیم و تعداد دفعات کود پاشی معین باشد

(۴از بین بردن بقایای گیاهی که از کشت گذشته بر جا ماندند

(۵ضدعوفونی بذور برنج با برخی از ترکیبات دی تیو کارباماتها

۶. سمپاشی با قارچ کشهای تری سیکلازل هینوزان بنومیل و توپسن ام روی بیماری تاثیر داشته با رعایت اصول زمان مصرف

۷. کاشت ارقام مقاوم با توجه به نژاد شایع عامل بیماری ضروروی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.