گزارش کاراموزی بررسی دانشگاه آزاد اسلامی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گزارش کاراموزی بررسی دانشگاه آزاد اسلامی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش کاراموزی بررسی دانشگاه آزاد اسلامی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز گزارش کاراموزی بررسی دانشگاه آزاد اسلامی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کاراموزی بررسی دانشگاه آزاد اسلامی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش کاراموزی بررسی دانشگاه آزاد اسلامی :

گزارش کاراموزی بررسی دانشگاه آزاد اسلامی در ۲۱ صفحه ورد قابل ویرایش

گزارش کاراموزی بررسی دانشگاه آزاد اسلامی
فهرست مطالب

عنوان صفحه

مقدمه ۱

تاریخچه دانشگاه آزاد اسلامی ۲

تاسیس ۶

تشکیل دانشگاه آزاد اسلامی ۶

وضعیت فعلی دانشگاه ازاد ۸

خلاصه ای از افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی ۱۰

موفقیت های انجمن علمی ، ادبی ، هنری … ۱۳

امارهای کلی ۱۷

مراکز پژوهشی ۱۸

بودجه پژوهشی ۱۸

تولیدات علمی ۱۹

مجلات علمی ۱۹

باشگاه پژوهشگران جوان ۲۰

رسانه ۲۲

منابع مالی ۲۳

نظرات منتقدان ۲۴

پیشنهادات ۲۵

منابع ۲۶

مقدمه :

دانشگاه آزاد واحد ابهر یکی از بزرگترین مراکز آموزشی منطقه می باشد .چارت سازمانی عبارت است از رئیس و شش معاون که یکی از معاونان فعال که به امر خدمات رسانی به دانشجویان مشغول می باشد معاونت دانشجو می باشد.

فعالیتهای حوزه دانشجویی – ارائه وام – ارائه تخفیف به دانشجویان که توان پرداخت شهریه را ندارند – تهیه خوابگاه دانشجویان و رسیدگی به امورات آنها در صورت لزوم – تهیه غذا در سلف سرویس دایر نمودن کلیه خدمات رفاهی در واحد هتل بوفه – مخابرات – نانوایی – انتشارات کتابفروشی………

دایر نمودن و نظارت بر سرویسهای ایاب و ذهاب به شهرهای هم جوار (ابهر – خرمدره) و شهرهای تهران – زنجان – قزوین – تاکستان

رسیدگی و دایر نمودن فعالیتهای فوق برنامه در تربیت بدنی و برگزاری مسابقات ورزشی و تشکیل نیروهای ورزشی در واحد و رسیدگی به امورات سالنهای ورزشی و استخر شنا .رسیدگی به امور نقل و انتقالات دانشجویان به واحد های دیگر .صدور کارت های دانشجویان جدید و دانشجویانی که کد کارت خود را مفقود نموده اند.

راه اندازی و نظارت بر کار کلینیک مشاوره در طول سال با اساتید مجرب

راه اندازی کلینیک درمانی و نظارت بر آن .

امور فارغ التحصیلان و انجام امورات و فراغت از تحصیل و صدور گواهی پایان تحصیلات و یا معرفی به نظام وظیفه.

با تشکر از استاد عزیز خود جناب آقای تبریزی دانا

تاریخچه دانشگاه آزاد اسلامی

روز ۳۱ اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱ آیت ا… هاشمی رفسنجانی در خطبه نماز جمعه تهران برای اولین بار ازطرحی به نام دانشگاه آزاد اسلامی سخن گفت . در حقیقت سخنان ایشان ، نتایج رایزنی هایی بود که او و دکتر عبدا… جاسبی برای راه اندازی دانشگاه ازاد اسلامی انجام داده بودند .

دکتر جاسبی می گوید : « جناب آقای هاشمی رفسنجانی ، اساسنامه این دانشگاه و طرح آن را خدمت حضرت امام رضوان ا… تعالی عرض کردند و حضرت امام در حقیقت با تأئید و کمک ۱۰ میلیون ریالی خود ، پایه اولیه و اصلی این دانشگاه را پی ریزی کردند … بزرگترین حمایتی را که همواره این دانشگاه داشته ، این است که شروع کارش چه از نظر مادی و چه از نظر معنوی با دست مبارک امام (ره) بوده است .»

در آذر ماه همان سال اساسنامه دانشگاه نوشته شد که بر اساس آن دانشگاه مؤسسه عام المنفعه ای معرفی گرید که همه هزینه های آن صرف امور مربوط به دانشگاه می شود . ۳ ماه بعد روز چهارم اسفند ماه سال ۱۳۶۱ در گوشه ای از روزنامه رسمی ایران آگهی به چشم می خورد که موجودیت دانشگاه آزاد اسلامی را اعلام می داشت.

طبق این آگهی مؤسسان دانشگاه آزاد اسلامی را آقایان سید علی خامنه ای ، علی اکبر هاشمی رفسنجانی ، میر حسین موسوی ، سید احمد خمینی و عبد ا… جاسبی تشکیل می دادند .

دانشگاهی که در چهارم اسفند ماه ۱۳۶۱ با ۱۰ میلیون ریال اهدایی امام خمینی (ره) در ساختمان ۳۰۰ متری واقع در خیابان اسکندری شروع به کار نمود هم اکنون با ۲ میلیون دانش آموخته ، یک میلیون و ۳۰۰ هزار دانشجو ، ۳۵۷ واحد و مرکز آموزشی در داخل و خارج از کشور ، ۲۷ هزار عضو هیأت علمی ، ۳۱ هزار نفر پرسنل ، حدود ۱۳ میلیون متر مربع فضای آموزشی و رفاهی و ۶۰۰ مدرسه سماء به عنوان منبع جوشان علم و دانش و بزرگترین دانشگاه حضوری جهان ، افتخاری درخشان برای نظام جمهوری اسلامی ایران آفریده است.

بهره مندی از جایگاه شایسته در عرصه جنبش نرم افزاری و تولید علم ، ایجاد کرسی های نظریه پردازی ، توسعه رشته های کاربردی نظیر نانو تکنولوژی ، بیوتکنولوژی ،IT و پیشقدم شدن درزمینه دستیابی به تکنولوژی جوش هسته ای و تولید آب شیرین از فعالیت های نوین دانشگاه آزاد اسلامی است .

بیش از ۱۲۰۰ تشکل سیاسی و اجتماعی و صدها انجمن علمی و فرهنگی با فراغ خاطر در دانشگاه آزاد اسلامی آزادانه به فعالیت می پردازند و از لحاظ کمی و کیفی و تعالی جویی هرروز ارتقاء می یابند . کسب رتبه برتر در زمینه اقامه نماز در سال جاری توسط دانشگاه آزاد اسلامی در بین تمام دستگاهها و سازمانها و همچنین برپایی مسابقات و محافل قرآن و عترت طی سالهای گذشته همواره دررتبه نخست قرار داشته است .

توفیقات مداوم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه های ورزشی که کوله باری از افتخارات را برای کشور به ارمغان آورده اند و رشد چشمگیر مقالات ISIاستادان و دانشجویان در نشریات معتبر بین المللی و حضور آن ها در مجامع آکادمیک و درخشش در مسابقات بین المللی اختراعات و اکتشافات و رقابت های ربوکاپ ، احداث بزرگترین کتابخانه دانشگاهی کشور ، افتخارات درخشانی برای میهن اسلامی مان رقم زده است ، در حالیکه اگر تنها ۱۰ درصد دانش آموختگان این دانشگاه که دارای تمکن مالی بودند برای ادامه تحصیل به خارج از کشور می رفتند ، بیش از ۶۰ میلیارد دلار ارز از مملکت خارج می شد.

در عرصه بین المللی ، عضویت دانشگاه آزاد اسلامی در انجمن بین المللی دانشگاه ها IAU ، عضویت در اتحادیه دانشگاه های جهان اسلام ISESCO ، و ریاست شورای اجرایی این اتحادیه ، عضویت رسمی در انجمن بین المللی رؤسای دانشگاه ها IAUP ، و … مؤید موفقیت های دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه های فراملی است .

شایان ذکر است شجره طیبه دانشگاه آزاد اسلامی بدون کمترین بودجه دولتی ، درحالی به این جایگاه رفیع رسیده است که برابر آمارهای مستند در سال ۸۴ میزان بودجه دریافتی دانشگاههای دولتی ازخزانه مملکت ۱۳۵۰ میلیارد تومان و تعداد دانشجویانی که شهریه نپرداخته اند فقط۳۰۰ هزار نفر بوده است ، در حالیکه در سال ۸۴ تعداد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفرو کل شهریه دریافتی ۷۰۰ میلیارد تومان بوده است ، یعنی میانگین بودجه ای که دانشگاههای دولتی برای هر دانشجو از خزانه مملکت به صورت مستقیم دریافت کرده اند بیش از ۷ برابر شهریه دریافتی هر دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی است .

مراکز پژوهشی

در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی دارای ۲۸ مرکز و پژوهشکده می‌باشد. برخی از مراکز مهم تحقیقاتی عبارتند از: مرکز تحقیقات فیزیک پلاسما، مرکز عالی بین المللی تحقیقات بین رشته ای (CEIS)، مرکز مطالعات استراتژیک، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی اردبیل، مرکز مطالعات و تحقیقات محیط زیست و انرژی (CEEVS)، مرکز تحقیقات باستان شناسی (واحد ابهر)، مرکز تحقیقات تهران پزشکی، مرکز تحقیقات شیر و فرآورده‌های آن (واحد کرج)، مجتمع آزمایشگاهی و مزارع تحقیقاتی (واحد بروجرد)، مرکز تحقیقات کشاورزی (واحد دامغان) مزارع آموزش تحقیقاتی و گلخانه ای (واحد جیرفت)، مزارع آموزش و تحقیقاتی..

بودجه پژوهشی

بودجه پژوهشی دانشگاه از سال ۱۳۷۵ با یک درصد شهریه دریافتی ۳۴ درصد در هر سال برخوردار بوده و به ۳۷۲ میلیارد ریال در سال ۱۳۸۴ افزایش یافته است. همچنین درصد بودجه هزینه شده در امر پژوهش به کل بودجه اختصاص یافته به پژوهش در سال اول فقط حدود ۱۲ درصد بود، با روندی افزایشی با درصد جذبی حدود ۴۰ درصد در سال ۱۳۸۴ به حدود ۲۳۵ میلیارد ریال افزایش یافته است.

تولیدات علمی

در سال ۱۳۸۴ تعداد ۹۷۰ مقاله ISI و ۱۹۲۰ مقاله علمی پژوهشی و ۲۳۰۰ مقاله نیز در کنفرانس های خارجی، توسط این دانشگاه منتشر شده است. ۳۲۱۲ طرح تحقیقاتی اجرا شده است و ۳۰۹۸ طرح تحقیقاتی نیز در حال اجرا هستند. تعداد ۳۳۲ عنوان اختراعات و ابداعات دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی نیز به ثبت رسیده اند که که برخی از آنان موفق به دریافت جوایز بین المللی گردیده اند.

مجلات علمی

تا کنون ۱۲۰۰ژورنال علمی در دانشگاه آزاد اسلامی مجوز انتشار دریافت کرده اند که از این تعداد ۳۱ مجله دارای رتبه علمی پژوهشی و ۸ مجله دارای رتبه علمی ترویجی و ۷۳ مجله علمی عمومی هستند.

باشگاه پژوهشگران جوان

باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی با ۱۸۰ دفتر و ۵ شعبه در تمام استان های کشور فعال است. از ابتدای تاسیس باشگاه تا کنون ۱۸۷۷۳ نفر در سنین ۳۰-۱۵ سال در مقاطع تحصیلی مختلف اعم از دانش آموزشی و دانشجویی جذب شده اند.

قبولی در مقاطع بالاتر

از کل پذیرفته شدگان در مقطع کارشناسی ارشد (۱۹۵۱۹ نفر)، ۹۵۶۸ آنها از فارغ التحصیلان این دانشگاه بوده اند (بر اساس نتایج آزمون سال ۱۳۸۵ دانشگاه آزاد اسلامی). همچنین از ۱۸۲ نفر پذیرفته شده در مقطع دکترای تخصصی، ۹۵ نفر آنها از فارغ التحصیلان این دانشگاه (۵۲ درصد) بوده اند.
در طول ۹ سال متوالی دانشجویان رشته دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان در امتحان جامع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قبولی ۱۰۰ درصدی داشته اند که در سطح کشور چنین موفقیتی بی نظیر است.
کسب بیشترین تعداد قبولی در امتحانات تخصصی دستیاری کشور به طوری که ۱۳۴ نفر از دانش آموختگان واحد دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در امتحانات مذکور قبول شده اند.
کسب رتبه اول امتحانات بورد تخصصی کشور در سال ۱۳۸۳ توسط دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی (با کسب نمره ۱۰۰ از ۱۰۰).
کسب رتبه اول امتحانات جامع علوم پایه دندانپزشکی کل کشور در سال های مختلف توسط دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی و کسب رتبه دوم امتحانات جامع علوم پایه دندانپزشکی کشور توسط دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی..

انجمن های علمی، ادبی و هنری

هم اکنون ۱۳۴۳ انجمن در حال فعالیت هستند که ۱۱۲۸ عدد از آنها به تصویب رسیده اند و بقیه بررسی و گذراندن مراحل تصویب هستند.

فعالیت های ورزشی

در بخش مسابقات داخلی دانشگاه با انجام مسابقات گوناگون ورزشی در ۲۷ رشته فعالیت داشته که ۴۰۰،۰۰۰ دانشجو دانشجو در آن شرکت داشته اند. لازم به ذکر است علی رغم موانع متعددی که بر سر راه حضور تیم های ورزشی این دانشگاه در مسابقات جهانی وجود داشته است، دانشجویان این دانشگاه توانسته اند هر سال در مسابقات جهانی دانشجویان (FISU) مقام های متعددی کسب نمایند. بیش از ۷۰ درصد تیم های اعزامی ایران به مسابقات مذکور از این دانشگاه بوده است و بیشترین سهم را در کسب مدال های مختلف جهانی برای کشور داشته اند.

دانشگاه آزاد با در اختیار داشتن ۲،۵۰۰،۰۰۰ مترمربع امکانات ورزشی دارای سرانه فضای ورزشی ۲ مترمربع است. بسیاری از قهرمانان کشور که در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، توانسته اند ۲۸۸ مدال طلا، ۱۸۷ مدال نقره و ۲۳۶ مدال برنز در مسابقات ورزشی بین المللی کشور کسب نمایند. دانشگاه آزاد اسلامی در مسابقات بین دانشجویی جهانی (IFISU) -به عنوان تنها نماینده آسیا- شرکت کرد و در میان ۷۰ تیم عنوان نخست را از آن خود کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.