مقاله کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در شبیه سازی عناصر اقلیمی و پیش بینی سیکل خشکسالی (مطالعه موردی: استان اصفهان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در شبیه سازی عناصر اقلیمی و پیش بینی سیکل خشکسالی (مطالعه موردی: استان اصفهان) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در شبیه سازی عناصر اقلیمی و پیش بینی سیکل خشکسالی (مطالعه موردی: استان اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در شبیه سازی عناصر اقلیمی و پیش بینی سیکل خشکسالی (مطالعه موردی: استان اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در شبیه سازی عناصر اقلیمی و پیش بینی سیکل خشکسالی (مطالعه موردی: استان اصفهان) :

مقاله کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در شبیه سازی عناصر اقلیمی و پیش بینی سیکل خشکسالی (مطالعه موردی: استان اصفهان) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در جغرافیا و برنامه ریزی محیطی (مجله پژوهشی علوم انسانی دانشگاه اصفهان) از صفحه ۱۰۷ تا ۱۲۰ منتشر شده است.
نام: کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در شبیه سازی عناصر اقلیمی و پیش بینی سیکل خشکسالی (مطالعه موردی: استان اصفهان)
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شبکه عصبی مصنوعی
مقاله پیش بینی خشکسالی
مقاله پرسپترون چندلایه
مقاله مارکوارت – لونبرگ
مقاله استان اصفهان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش، از شبکه های عصبی مصنوعی (Artificial Neural Networks) به عنوان ابزاری توانمند در مدل سازی فرآیندهای غیرخطی و نامعین، به منظور پیش بینی سیکل خشکسالی در ۲۰ ایستگاه سینوپتیک، کلیماتولوژی و هیدرومتری استان اصفهان که حداقل ۲۰ سال آمار روزانه داشتند، استفاده شد. از نرم افزار MATLAB-7 و در شاخه Neural Network، برای پیش بینی و تجزیه و تحلیل عناصر اقلیمی کمک گرفته شد. ورودی مدل های ANN، داده های میانگین ماهانه بارش، دبی حداقل و دمای بیشینه است که این داده ها، بازه زمانی سال های ۱۳۶۰ تا ۱۳۸۳ را در بر می گیرند. اطلاعات ۲۰ ساله برای آموزش مدل ها و ۴ سال باقی مانده برای آزمایش آن ها به کار رفته است. شبکه مورد استفاده از نوع پرسپترون چندلایه (Multi-layer Perceptron) با الگوریتم پس انتشارِ خطا ( Back Propagation) و تکنیک یادگیری مارکوارت – لونبرگ (Train LM: Levenberg-Marquardt) است. ساختارهای گوناگونی از شبکه عصبی با تغییر در لایه های ورودی (۶ مدل)، تعداد گره ها در لایه های پنهان و خروجی (۲ الی۲۰ گره) ایجاد گردید. نتایج حاصل از تحقیق حاضر، نشان می دهد که در میان الگوهای مورد بررسی، دمای بیشینه، دبی و بارش، نقش مثبتی در پیش بینی خشکسالی های استان اصفهان داشته، با کاربرد شبکه عصبی مصنوعی می توان با دقت بالای ۹۵ درصد، سیکل خشکسالی استان را پیش بینی نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.